Bravo, ai stil! – Beatrice o acuza pe Diana … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice o acuza pe Diana … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice o acuza pe Diana …

未分類
Bravo, ai stil! – Beatrice o acuza pe Diana ca joaca rolul de victima! Diana: "Ia uite cine vorbea!"
Bravo, ai stil! – Beatrice o acuza pe Diana ca joaca rolul de victima! Diana: “Ia uite cine vorbea!”

Iata ca am ajuns si in cea de-a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Timpul a trecut extrem de repede, insa foarte frumos alaturi de concurente, jurati si de Ilinca Vandici.
Dupa o gala aparte, o gala in care, din pacate, ne-am despartit de Luiza, suntem pregatiti si nerabdatori sa vedem ce ne-au pregatit concurentele in editia de azi, dar si in cele viitoare. Voi nu?

In editia din 8 mai, prima concurenta care ne incanta privirile este Beatrice, castigatoarea galei cu numarul 5 a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Cu o tinuta demna de note mari si de multe laude, Beatrice a reusit ceea ce si-a propus de intrarea in competitie, ceea ce ii aduce o mare fericire si un zambet pana la urechi. Ce ne-a pregatit si in aceasta seara, ramane de vazut.

In aceasta seara, Beatrice merge la primul concert al verisorului ei. Speram sa ne ia si pe noi la cele ce vor urma. 🙂 Daca tinuta este sau nu este potrivita, aflam de la fete si de la jurati, evident, caci ei au ultimul cuvant. Pana atunci, mergem putin prin culise, acolo unde s-a creat o mare discutie pe tema urmaritorilor pe instagram. Intepaturile au fost nelipsite din partea Dianei, iar celelalte fete i-au cam sarit in cap fara sa stea pe ganduri.
Constantia: ,,Diana si-a taiat craca de sub picioare atunci cand ne-a mintit pe toate!”. Beatrice considera ca Diana are un aer de superioritate datorita comunitatii ei, comunitate adunata in mediul online: ,,Cu orice simte nevoia sa ma atace. Nu doar pe mine, pe mai multe fete!”. La randul ei, spune Diana, se simte atacata, de aceea ataca mai departe: ,,Ma simt oaia neagra. Nu am spus ca sunt superioara, ca am aere. Te ataci foarte tare!”. Cert e ca inca de saptamana trecuta Diana e sub lupa fetelor. Unde va duce tot acest conflict, ramane de vazut.

In ceea ce priveste tinuta pe care Beatrice o propune, Maurice are de facut cateva comentarii. Nu i se pare ca trenciul se potriveste cu fermoarele rosii si nici cu geanta, de aceea, trebuie sa se gandeasca foarte bine daca ii va da concurentei steluta magica sau nu.
Alex Abagiu si Raluca Badulescu, pe de alta parte, au pareri diferite. Daca juratului nostru ii place make-upul, dar si felul in care si-a prins parul, jurata noastra draga are o mare problema cu ciocatele.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました