Bravo, ai stil! – Constantia, din nou pe mod… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia, din nou pe mod… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia, din nou pe mod…

ES
Bravo, ai stil! – Constantia, din nou pe modul vintage! Tinuta da impresia de ceva ponosit!
Bravo, ai stil! – Constantia, din nou pe modul vintage! Tinuta da impresia de ceva ponosit! ,,Amestecatura asta nu are nicio legatura!”

Cea de-a doua zi din a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” e aici! Concurentele, noua la numar, au pregatit alte tinute spectaculoase, alte tinute ce asteapta sa fie jurizate de catre profesionistii nostri: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu. Ce ne-au pregatit in materie de styling, ce ne-au pregatit in materie de povesti, ce alte surprize au pentru noi si in aceasta seara, dar si ce discutii au mai purtat concurentele prin culise, ramane de vazut. Cea mai buna sa castige!

In editia din 9 mai, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este Constantia. Inca de la inceputul emisiunii arde de nerabdare sa ne introduca si pe noi in lumea vintage.

Si in aceasta seara Constantia ne incanta cu inca o poveste remarcabila: ,,Vreau sa fiu fetita de milioane a publicului. Cu tinutele ma descurc, dar ce facem cu povestile? Am zis sa apelez la cineva care ma mai poate ajuta, asa ca ma duc sa ma intalnesc cu regizorul de la Ochii din Umbra!”. Geniala poveste.
Maria: ,,Imi place foarte mult zona fetei. Iti sta bine cu parul prins asa. Nu-mi place rochia, iar decolteul te dezavantajeaza!”.

Ce spun, oare, juratii? Ce parere au despre faptul ca draga noastra concurenta a revenit la vintage.
Maurice: ,,Are ceva ponosit rochia. Piesele nu au nicio legatura intre ele!”. Ce credeti, primeste sau nu primeste Constantia trei ✨?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました