Bravo, ai stil! – Maria face furori! ,,Cel m… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria face furori! ,,Cel m… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria face furori! ,,Cel m…

ES
Bravo, ai stil! – Maria face furori! ,,Cel mai fresh look pe care l-am vazut pana acum aici"
Bravo, ai stil! – Maria face furori! ,,Cel mai fresh look pe care l-am vazut pana acum in competitie!”

Cea de-a doua zi din a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” e aici! Concurentele, noua la numar, au pregatit alte tinute spectaculoase, alte tinute ce asteapta sa fie jurizate de catre profesionistii nostri: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu. Ce ne-au pregatit in materie de styling, ce ne-au pregatit in materie de povesti, ce alte surprize au pentru noi si in aceasta seara, dar si ce discutii au mai purtat concurentele prin culise, ramane de vazut. Cea mai buna sa castige!

In editia din 9 mai, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Maria.
Este cea de-a doua ei zi aici, la ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Ieri, Maria a pasit in competitie cu multa, multa incredere si a reusit sa surprinda placut. Fetele s-au uitat la ea cu ochi tematori, dar trebuie sa recunoastem, Maria este o concurenta puternica.

In aceasta seara, Maria merge pe la toate magazinele ce vand jeleuri. Vrea sa se indulceasca, mai ales dupa zilele mohorate. Daca tinuta e buna sau nu, aflam de la ale ei colege, insa pana atunci, mergem si in culise. Unde tinteste Maria in aceasta competitie? Ce isi doreste de la ,,Bravo, ai stil!”? Pe cine place dintre fete? Cu cine crede ca se va intelege cel mai bine?

Carina, despre tinuta propusa de Maria: ,,Imi place foarte mult. Imi place si culoarea, dar nu as fi purtat-o pentru ca nu prea stiu cum sa o accesorizez!”.

Alex Abagiu a mentionat inca de la inceputul emisiunii ca exista doua tinute favorite in platou. Prima a cea a Andreei, iar cea de-a doua este a Mariei: ,,Unul dintre cele mai fresh look-uri pe care le-am vazut pana acum la Bravo, ai stil!”. Wow. Ce credeti, primeste Maria cele trei ✨?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました