Bravo, ai stil! – A ales Alina un look indez… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – A ales Alina un look indez… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – A ales Alina un look indez…

ES
Bravo, ai stil! – A ales Alina un look indezirabil? ,,Tinuta e de nasa mare! E o mare discrepanta"
Bravo, ai stil! – A ales Alina un look indezirabil? ,,Tinuta e de nasa mare! E o mare discrepanta”

Cea de-a doua zi din a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” e aici! Concurentele, noua la numar, au pregatit alte tinute spectaculoase, alte tinute ce asteapta sa fie jurizate de catre profesionistii nostri: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu. Ce ne-au pregatit in materie de styling, ce ne-au pregatit in materie de povesti, ce alte surprize au pentru noi si in aceasta seara, dar si ce discutii au mai purtat concurentele prin culise, ramane de vazut. Cea mai buna sa castige!

In editia din 9 mai, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este chiar Alina. Asa cum si-a si promis inca de pe la inceputul saptamanii trecute, Alina a fost si inca este mult mai relaxata, insa mult mai tacuta. A lasat dramale la o parte, ceea ce este bine, si e decisa sa nu mai puna la suflet orice. Cum tinuta este cea care ne intereseaza cel mai mult, chiar suntem curiosi ce ne va mai prezenta azi.

In aceasta seara, Alina, organizatoare de evenimente, nunti in special, merge la un baby shower al celei mai bune prietene, pus la punct de catre ea, evident. Sa fie, oare, potrivita tinuta? Voua cum vi se pare?
Beatrice: ,,Mi se pare ca ai o fata de copil inocent!”. Diana, insa, a avut destul de multe comentarii negative de facut la testimoniale. Ce a declarat, aflati din acest material.

Alex Abagiu: ,,Imi place printul rochiei. Materialul din care e realizata e putin ponosit. Pantofii mi se par prea pretiosi pentru tipologia aceasta de rochie!”. Pe Raluca Badulescu, rochia aleasa de Alina o duce cu gandul la o nasa. Pe voi? Ce credeti, primeste sau nu primeste Alina 3 stelute? ✨

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました