Bravo, ai stil! – CONSTANTIA ARE INFORMATII … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – CONSTANTIA ARE INFORMATII … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – CONSTANTIA ARE INFORMATII …

ES
Bravo, ai stil! – CONSTANTIA ARE INFORMATII DESPRE MILENA: ,,O studenta de la facultate o ajuta…"
Bravo, ai stil! – CONSTANTIA ARE INFORMATII DESPRE MILENA: ,,O studenta de la facultatea de arte o ajuta cu hainele!”

Suntem la jumatatea celei de-a sasea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Emotiile sunt mari si astazi, iar tinutele, speram noi, demne de cat mai multe stele. Evolutia e clara in cazul tuturor concurentelor, insa aparitia noii lor colege, Maria, le-a facut si mai ambitioase, mai determinate, mai puse pe treaba, ceea ce e minunat. Si astazi, la fel ca in fiecare editie, va promitem multe surprize, tinute superbe, comentarii cat mai relevante si de pus in practica de orice doamna si domnisoara pasionata de moda. Ramaneti alaturi de noi si bucurati-va de inca o editie incendiara a celui mai tare show de moda: ,,Bravo, ai stil!”.
P.S – Azi se lasa si cu lacrimi de dor! 💔

In editia din 10 mai, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Constantia. Ieri nu i-a iesit cu tinuta, desi luni a dat juratii pe spate si a reusit sa atraga spre ea laude, peste laude. Chiar suntem curiosi ce ne propune azi Constantia. Si pe partea de poveste ardem de nerabdare sa aflam ce a pregatit.

Constantia merge astazi in Maroc, in ,,Orasul Albastru”, dar pana vom afla ce parere au fetele si juratii despre tinuta, mergem in culise, acolo unde adevarul iese rand pe rand la iveala. Constantia detine niste informatii despre Milena, informatii adunate din surse sigure, adica de la niste colege de la Facultatea de Arte. Pe de alta parte, Milena acuza si ea: ,,Iti arat mesajele de la un baiat care spune ca ai personal shopper!”. Care sa fie adevarul? Milena recunoaste: ,,Da, am imprumutat niste haine!”. Totusi, daca nu e adevarat ce spune Constantia, cum isi explica Milena schimbarea brusca in materie de stylinguri?
Raluca Badulescu: ,,Tu, cand te uiti pe camera, te recunosti? Fata de cum ai intrat in emisiune si fata de cum arati astazi..ramane un mister!”.

Legat de tinuta Constantiei, tot Milena o jurizeaza: ,,Pantalonii nu ma duc cu gandul la Maroc. Imi place camasa, imi place modul in care ai accesorizat tinuta!”.
Stylingul Constantiei este apreciat si de juriu: ,,Desi catifeaua nu se combina cu inul, ai un look reusit!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました