Bravo, ai stil! – Jurizarea Dianei s-a lasat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jurizarea Dianei s-a lasat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jurizarea Dianei s-a lasat…

未分類
Bravo, ai stil! – Jurizarea Dianei s-a lasat cu hohote de ras! ,,Dusa intr-o zona mai boho si …"
Bravo, ai stil! – Jurizarea Dianei s-a lasat cu hohote de ras! ,,Dusa intr-o zona mai boho si lasata acolo!”

Mai este o zi pana la cea de-a sasea editie concept, acolo unde concurentele trebuie sa ne arate evolutia lor din ultima saptamana. Editia concept este momentul in care putem vedea cat de atente au fost cele noua concurente la ceea ce juratii le-au spus, la invataturile lor. De asemenea, exista posibilitatea ca maine sa ne luam ramas bun de la una dintre ele, insa pana atunci, sa dam startul defilarilor de astazi, joi, 11 mai, o zi cu mult noroc de altfel.
Ilinca Vandici a pregatit astazi si un joc interactiv, super interesant, ce se va lasa cu lacrimi si hohote de ras. Daca s-au descurcat sau nu la mima, ramane de vazut. Fiti cu 👀 pe noi!

In editia din 11 mai, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Diana. Ea functioneaza pe principiul una calda, una rece. Asa ne da impresia. Intr-o zi rupe pe styling si primeste stele, in alta zi nimci nu are legatura cu nimic din ceea ce poarta. Suntem curiosi, azi in ce categorie se va potrivi?
Pana vom afla, trecem la jocul de mima. Alina a avut o misiune grea. A trebuit sa ghiceasca cum face un pinguin fotbalist. Genial moment.

Trecand de acest aspect, Diana merge la deschiderea unui magazin de haine. Sa fie, oare, potrivita tinuta?
Asta ne spune Beatrice: ,,Din pacate, nu-mi place nimic. Ma deranjeaza vizual ca nu ai lipit aceste buline care pica. Poate cu fusta si ciocatele s-ar fi putut face ceva!”. Jurizarea concurentei s-a lasat cu hohote de ras si cu lacrimi. Maurice nu s-a mai putut abtine.

Maurice Munteanu: ,,Asocierea pieselor este atrocisima. Fusta e urat. Ti-ai pus floarea aia la gat..!”. Comentariile nu sunt dintre cele mai fericite, insa poate reuseste sa surprinda pe partea de beauty.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました