Bravo, ai stil! – Juratii aveau mari pretent… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii aveau mari pretent… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii aveau mari pretent…

未分類
Bravo, ai stil! – Juratii aveau mari pretentii de la Maria! ,,E cea mai buna concurenta a sezonului"
Bravo, ai stil! – Juratii aveau mari pretentii de la Maria! ,,E cea mai buna concurenta a sezonului 8″

Am ajuns, iata, la finalul unei saptamani pline cu de toate. Am ajuns si in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul serii este ,,Regi si Regine”. E foarte important de specificat ca cele noua concurente au fost lasate sa-si puna in practica fiecare strop de creativitate si originalitate si tare suntem curiosi ce a iesit.
Ne asteptam la tinute fabuloase, caci momentul in care ne aflam o cere. Pretentiile juratilor sunt tot mai mari, iar ele au fost avertizate, insa ramane la latitudinea lor cat de mult si-au dat silinta, cata munca au depus pentru ceea ce vor prezenta si cat de atente au fost in cursul saptamanii la tot ceea ce Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu au spus.
Sa inceapa defilarile. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 12 mai, in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este Maria.
Maria este de o saptamana in competitie, este prima ei gala, primul concept la care asista si e clar, toti au mari pretentii de la ea.
A demonstrat inca din prima editie ce poate, a aratat ca e capabila de stylinguri demne de trei stele si reusit sa cam bage spaima in veteranele sezonului. Ce ne propune Maria in editia concept ,,Regi si Regine”, aflam din acest material.

In aceasta seara, Maria este ,,Regina Vampirilor”, asta pentru ca in adolescenta chiar isi dorea sa devina unul. Uite ca nu s-a intamplat asta atunci, insa se intampla la ,,Bravo, ai stil!”, locul tuturor posibilitatilor.
Constantia: ,,La gat nu as fi adaugat nimic, pantofii nu ii vad potriviti, iar unghiile le-as fi facut negre sau rosii. As fi renuntat si la acel volan din mijloc!”.

Alex Abagiu: ,,Astazi e ceva grotesc, ceva interesant. Nu-mi place in acest context ca te-ai patat pe maini, pe fata. Toate aceste elemente te duc spre o costumatie de Halloween!”.
Un lucru e cert, juratilor le place de Maria si de ceea ce propune in editia concept ,,Regi si Regine”, insa se asteptau la mai mult.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました