Bravo, ai stil! – Andreea, acuzata de Iris: … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, acuzata de Iris: … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, acuzata de Iris: …

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, acuzata de Iris: ,,Nominalizarea pe care mi-a dat-o a fost strategica!"
Bravo, ai stil! – Andreea, acuzata de Iris: ,,Nominalizarea pe care mi-a dat-o a fost strategica!”

Am ajuns si in cea de-a saptea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Presiunea deja se resimte, tensiunile sunt la cote alarmante in culise, concurentele izbucnesc si incep usor, usor sa-si spuna parerile, fara sa mai tina cont de suparari si resentimente. Se pune tot mai mult accent pe crearea unui styling, si nu pe prezentarea unor piese vestimentare frumoase. Accesorizarea este esentiala, au avertizat juratii de nenumarate ori, iar in ceea ce priveste partea de beauty, Alex Abagiu a dat si inca da sfaturi numai bune de pus in practica de oricine.
O noua concurenta isi face aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, asta pentru in gala concept de vinerea trecuta ne-am despartit de Alina! Despre cine este vorba, va lasam pe voi sa aflati.
Ce tinute ne pregatesc cele noua concurente, ce s-a mai intamplat prin culise, cine cu cine se mai “inteapa”, dar si cine primeste cele trei stelute din partea juratilor, aflati in aceasta seara!

In editia din 15 mai, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Andreea. Ea este una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon. A demonstrat asta si, mai mult de atat, datorita look-urilor reusite, a si fost suspectata ca lucreaza cu un stilist. La vremea respectiva, a luat-o ca pe ceva negativ, insa acum isi da seama cat de flatante sunt comentariile de genul acesta. Ne-a asigurat si ne-a aratat ca la mijloc sunt 100% munca, dedicarea, ambitia si talentul ei. Oare ce ne-a pregatit si in aceasta seara? Cu ce surprinde juratii?

In aceasta seara, Andreea merge la o petrecere cu prietenii, asta pentru a se bucura de reusitele ei din cadrul ,,Bravo, ai stil!”. Pana vom afla daca tinuta este sau nu este potrivita pentru evenimentul la care va participa, mergem in culise, acolo unde Andreea a declarat ca Iris se repeta cand vine vorba despre stylinguri. In editia concept ,,Regi si Regine”, Andreea a ales sa o voteze pe Iris spre eliminare, iar motivul este, din nou, motivat in platou. Ce au de impartit cele doua concurente, aflam din acest material.

Raluca Badulescu: ,,Odata cu intrarea Mariei in competitie, trebuie sa ridicam standardele. Trebuie sa fiti mai atente la detalii, mult mai atente decat ati fost pana acum!”. Cum suna verdictul juratilor in ceea ce priveste tinuta propusa in aceasta seara de Andreea, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました