Bravo, ai stil! – Look-ul Dianei, mult mai a… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Look-ul Dianei, mult mai a… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Look-ul Dianei, mult mai a…

未分類
Bravo, ai stil! – Look-ul Dianei, mult mai armonios azi! Laudele nu intarzie sa apara!
Bravo, ai stil! – Look-ul Dianei, mult mai armonios azi! Laudele nu intarzie sa apara! ,,Nuanta de bej te flateaza!”

Am ajuns si in cea de-a saptea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Presiunea deja se resimte, tensiunile sunt la cote alarmante in culise, concurentele izbucnesc si incep usor, usor sa-si spuna parerile, fara sa mai tina cont de suparari si resentimente. Se pune tot mai mult accent pe crearea unui styling, si nu pe prezentarea unor piese vestimentare frumoase. Accesorizarea este esentiala, au avertizat juratii de nenumarate ori, iar in ceea ce priveste partea de beauty, Alex Abagiu a dat si inca da sfaturi numai bune de pus in practica de oricine.
O noua concurenta isi face aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, asta pentru in gala concept de vinerea trecuta ne-am despartit de Alina! Despre cine este vorba, va lasam pe voi sa aflati.
Ce tinute ne pregatesc cele noua concurente, ce s-a mai intamplat prin culise, cine cu cine se mai “inteapa”, dar si cine primeste cele trei stelute din partea juratilor, aflati in aceasta seara!

In editia din 15 mai, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Diana.
Pentru Diana, editia concep ,,Regi si Regine” nu a fost cu noroc, insa bine ca a avut imunitate. Mult mai bine astazi, mai fresh, cu zambetul pe buze, Diana se prezinta in fata juratilor si a colegelor sale pentru a afla verdictul. Ii tinem pumnii si speram ca in aceasta seara va avea mai mult noroc.

In aceasta seara, Diana merge la un curs de dans, dar nu oriunde, ci la Carina. Oare ce miscari vrea sa invete de la ea?
Milena, despre tinuta propusa de Diana: ,,Mi se pare, cumva ca..palariuta ta ma duce cu gandul la culegatorii de orez. Nu ma transpune in povestea pe care ai spus-o. Cred ca doar topul imi place!”.

E clar, Diana nu a revolutionat in aceasta seara lumea modei, insa juratii sunt maxime de incantati prin ca vad o evolutie, o schimbare si dorinta de a ramane la ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 pana la final. Daca va primi Diana cele trei stelute in aceasta seara, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました