Bravo, ai stil! – BEATRICE, DERANJATA CA JUR… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – BEATRICE, DERANJATA CA JUR… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – BEATRICE, DERANJATA CA JUR…

未分類
Bravo, ai stil! – BEATRICE, DERANJATA CA JURIUL NU-I APRECIAZA TINUTELE: ,,M-am simtit umilita!"
Bravo, ai stil! – BEATRICE, DERANJATA CA JURIUL NU-I APRECIAZA TINUTELE: ,,M-am simtit umilita!”

Am ajuns si in cea de-a saptea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Presiunea deja se resimte, tensiunile sunt la cote alarmante in culise, concurentele izbucnesc si incep usor, usor sa-si spuna parerile, fara sa mai tina cont de suparari si resentimente. Se pune tot mai mult accent pe crearea unui styling, si nu pe prezentarea unor piese vestimentare frumoase. Accesorizarea este esentiala, au avertizat juratii de nenumarate ori, iar in ceea ce priveste partea de beauty, Alex Abagiu a dat si inca da sfaturi numai bune de pus in practica de oricine.
O noua concurenta isi face aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, asta pentru in gala concept de vinerea trecuta ne-am despartit de Alina! Despre cine este vorba, va lasam pe voi sa aflati.
Ce tinute ne pregatesc cele noua concurente, ce s-a mai intamplat prin culise, cine cu cine se mai “inteapa”, dar si cine primeste cele trei stelute din partea juratilor, aflati in aceasta seara!

In editia din 15 mai, cea de-a spatea concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Pe langa tinuta foarte buna pe care a avut-o in gala, pare ca Beatrice si-a schimbat putin si atitudinea. Pare ca este foarte argumentata, extrem de eleganta in afirmatiile pe care le face si ca isi apara cu indarzenie tinutele pe care le prezinta. Acesta ar trebui sa fie un punct in plus, nu?

In aceasta seara, Beatrice ne prezinta o poveste trista: ,,Este ziua unei prietene foarte bune. Isi organizeaza ziua la cabana, iar eu, fiind prinsa cu filmarile, nu reusesc sa ajung la ea. Asa ca vine ea la Bucuresti, mergem in oras sa petrecem putin!”.

Maria, despre tinuta propusa de Beatrice: ,,Nu-mi plac dresurile in combitatia aceasta. Geanta e simpatica!”.

Trebuie sa stiti ca s-a lasat cu scantei in fata juratilor, mai ales in momentul in care Maurice Munteanu a preluat cuvantul: ,,Nu-mi place nimic!”. Beatrice si-a aparat tinuta cu toate puterile, mai mult, a si sustinut ca se simte nedreptatita, iar in situatia de mai devreme, in cearta ei cu Iris, atunci cand Maurice a intervenit, s-a simtit umilita. Ce parere au juratii despre afirmatiile ei, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました