Bravo, ai stil! – Milena, primar pentru o zi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Milena, primar pentru o zi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Milena, primar pentru o zi…

未分類
Bravo, ai stil! – Milena, primar pentru o zi! Tatal ei, cel mai infocat fan! ,,E cea mai citita…"
Bravo, ai stil! – Milena, primar pentru o zi! Tatal ei, cel mai infocat fan! ,,E cea mai citita fata de pe acolo ..”

Suntem in cea de-a doua zi a celei de saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Editia de ieri a fost un succes: concurentele au aratat ce pot, ca pot mult mai mult decat se asteptau juratii, ca au foarte multe talente, ca au ajuns la stadiul in care stiu cum sa-si contureze un styling perfect si stiu si ce li se potriveste si ce nu. Tot ieri, o noua concurenta si-a facut aparitia in competitie. Numele ei este Georgiana, o aparitie cuceritoare, care a reusit sa-i surprinda placut pe toti cei din platou.
Astazi ne asteptam la tinute mult mai spectaculoase, mai bune, mai corecte, la idei creative, originale si potrivite pentru momentul in care se afla cel mai tare show de moda din Romania. Fiti cu 👀 pe noi si nu uitati sa va votati favorita! Urmeaza multe, multe surprize!

In editia din 16 mai, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este chiar Milena, una dintre cele mai ambitioase prezente ale sezonului 8 – ,,Brava, ai stil!”.
A primit critici pentru tinutele propuse de-a lungul timpului, a primit si foarte multe laude, a primit multe referinte stilistice ce ii vor fi de mare ajutor pe viitor si a capatat mai multa incredere cu fiecare esec. Aceasta este atitudinea unei invingatoare. Important este sa nu ne dam niciodata batuti.

Milena se grabeste tare in aceasta seara. Trebuie sa prinda avionul. Unde credeti ca merge? Sa exploreze comorile Orientului Mijlociu. Pana atunci, insa, mergem in culise, de unde aflam ca draga noastra Milena vrea sa aduca o schimbare in comunitatea din care face parte, doar ca tatal ei o sfatuieste sa stea departe de politica: ,,A zis ca sunt mult prea sincera si m-as trezi cu bete-n roate!”. Tatal Milenei a fost politician, astfel ca stie cu se “mananca” acest domeniu, doar ca ambtioasa din fire si extrem de curioasa, Milena a si fost primar pentru o zi.
Lasand acest aspect la o parte, trebuie sa stiti ca tatal Milenei este cel mai mare fan al fiicei lui. Avem si dovada.

Despre tinuta, Maurice Munteanu spune asa: ,,Imi place foarte tare cromatica tinutei. Ma deranjeaza ca nu ai pus niste accesorii aurii!”.
A dat Milena lovitura in seara aceasta?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました