Bravo, ai stil! – Diana, aparitie indrazneat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Diana, aparitie indrazneat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Diana, aparitie indrazneat…

未分類
Bravo, ai stil! – Diana, aparitie indrazneata! Maurice: ,,Si eu as purta, dar varianta pe negru"
Bravo, ai stil! – Diana, aparitie indrazneata! Maurice: ,,Si eu as fi purtat tot, dar varianta pe negru”

Am ajuns si la mijlocul celei de-a saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar stacheta a fost ridicata foarte sus. Asteptarile sunt mult, mult mai mari de la o editie la alta. Nu se mai trece cu vederea peste nimic, jurizarile sunt facute la sange, pretentiile sunt enorme, insa, la final, cea mai buna va castiga.
Daca ieri am avut parte de o editie cu suisuri si coborasuri, stati sa vedeti ce surprize v-am pregatit in aceasta seara. Emotii, fericire, tristete, regrete, dezamagiri, laude, critici constructive, dezvaluiri din culise, secrete, acestea sunt doar cateva cuvinte care descriu, pe scurt, editia cu numarul 34. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 17 mai, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Diana. Pentru Diana, asa cum am mai spus, parcursul la ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, e cu multe, multe suisuri si tot atat de multe coborasuri. Oare azi in ce categorie se incadreaza? Tare suntem curiosi, mai ales ca ne propune o tinuta super indrazneata.

Povestea a starnit reactii amuzante in randul juratilor. Diana s-a prezentat cu tinuta aceasta si in fata muncitorilor care lucreaza la blocul de langa blocul ei. Cu siguranta au ramas muti si uimiti de frumusetea ei, insa trebuie sa aflam daca astazi primeste cele trei stelute, caci ele sunt importante.
Raluca Badulescu: ,,A venit o concurenta sexy si vreau sa ma bucur si eu! E de o nostalgie..imi place tot. Cinstit, curat, ala e!”. Sa fi dat Diana lovitura?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました