Bravo, ai stil! – Accesorizarea Georgianei, … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Accesorizarea Georgianei, … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Accesorizarea Georgianei, …

ES
Bravo, ai stil! – Accesorizarea Georgianei, sub semnul intrebarii! ,,Cerceii ar putea sa lipseasca"
Bravo, ai stil! – Accesorizarea Georgianei, sub semnul intrebarii! ,,Cerceii ar putea sa lipseasca”

Mai este o zi pana la editia concept, editia concept cu numarul sapte ( un numar cu o semnificatie importanta, de altfel), care speram sa le aduca concurentelor mult, mult noroc, note mari si laude din partea juratilor.
Asa cum au fost deja anuntate, pretentiile sunt foarte mari, iar ceea ce ne vor arata maine va fi analizat la sange. Suntem singuri ca cele noua concurente ale celui de-al optulea sezon ,,Bravo, ai stil!” vor da tot ce este mai bun, la fel cum vor face si astazi. Chiar suntem curiosi cu ce ne vor mai incanta privirile, dar si ce au mai facut prin culise. Se anunta rasete si voie buna, dar si intrigi si comentarii acide. Ramaneti alaturi de noi!

In editia din 18 mai, cea de-a noua concurenta la defilare este Georgiana, si ea extrem de sigura pe sine, extrem de dezinvolta, mereu cu replicile la ea si cu tinute destul de bune, tinand cont ca se afla aici de doar cateva zile. Cu ce ne surprinde si astazi, ramane de vazut.

In aceasta seara, Georgiana merge sa ia un interviu unui cunoscut criminal din America, Ted Bundy: ,,Era foarte carismatic, stia cum sa le faca pe femei sa se indragosteasca de el. Mi-e teama sa nu faca si cu mine asta!”. Buna poveste. Voua cum vi se pare?
Andreea: ,,Imi place tinuta ta, per total, doar ca este un costum, iar pantofii nu-mi plac deloc. Poate nu as fi pus acea fundita!”.

Alex Abagiu: ,,M-ai animat cu melodia si de la mine, din start, ai castigat multa simpatie. Din pacate, trebuie sa aduc in discutie o vorba consacrata aici..bej, cu bej, cu bej!”. In aceasta mare de bej, insa, ii place elementele de negru pe care le-a adaugat. Ce spun, insa, si Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました