Bravo, ai stil! – Andreea reuseste sa o irit… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea reuseste sa o irit… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea reuseste sa o irit…

ES
Bravo, ai stil! – Andreea reuseste sa o irite pe Iris cu atitudinea ei: ,,M-ai facut penibila!"
Bravo, ai stil! – Andreea reuseste sa o irite pe Iris cu atitudinea ei: ,,M-ai facut penibila!”

Am ajuns si in cea de-a saptea gala a celui de-al optulea sezon ,,Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D2, de la luni pana vineri, de la ora 19:00.

Conceptul din aceasta seara, ,,Fiesta”, le da celor noua concurente ocazia sa experimenteze noi zone stilistice, sa-si puna creativitatea si imaginatia la contributie, le da ocazia sa ne arate, din nou, ce pot si cat pot, dar mai ales, le da ocazia sa arate cat de multe au invatat in cele sapte saptamani petrecute aici, la ,,Bravo, ai stil!”, alaturi cei mai buni oameni din industria modei si a make-upului: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu.

Concurentele au trecut prin probe de foc toata saptamana. Unele dintre ele au propus tinute demne de trei stele, altele s-au culcat pe-o ureche si au dat fail dupa fail. Important este sa invete ceva din greseli si sa ia toate criticile ca pe niste lectii veritabile. Daca au facut asta, daca au retinut ceea ce juratii le-au spus, daca au tinut cont de sfaturi si indemnuri, dar si ce tinute propun pentru o editie atat de importanta, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita!

In editia din 19 mai, in cea de-a saptea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Andreea.
Andreea a reusit sa surprinda toata saptamana, cu mici scapari ici-colo, iar daca pana acum ori a dansat, ori a cantat, in editia concept ,,Fiesta” a zis sa le imbine pe amandoua si tare frumos i-a iesit momentul!

In afara de Constantia, momentul Andreei nu a fost aplaudat de .. nimeni. Iris marturiseste ca tinuta colegei ei a socat-o: ,,E oribila. Un exemplu de asa nu!”.
Pana aflam care este verdictul juratilor despre tinuta pe care Andreea o propune in aceasta seara, mergem in culise, acolo unde am fost anuntati ca draga noastra concurenta s-a intalnit cu fanii ei: ,,A fost atat de fain! M-am simtit ca la ziua mea! Au venit mai multi decat ma asteptam. Am vorbit, am povestit despre mine, despre ei!”.
In platou, insa, se porneste iar discutia deschisa in editia de ieri, intre Andreea si Iris. Acum Iris o pune la zid pe colega ei: ,,Eu nu te-am jignit niciodata. Tu m-ai facut penibila!”. Unde vor ajunge cele doua concurente daca nu vor pune stop tensiunilor, ramane de vazut.

In ceea ce priveste jurizarea, Andreea ar putea sa fie demoralizata total din cauza criticilor si a notelor mici. Juratilor nu le-a placut deloc tinuta, mai mult, Maurice Munteanu a si specificat ca ceea ce a ales sa poarte azi..nu e o tinuta.
Din pacate, azi Andreea a obtinut 1 pe linie.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました