Bravo, ai stil! – STYLINGUL LUI IRIS LASA JU… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – STYLINGUL LUI IRIS LASA JU… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – STYLINGUL LUI IRIS LASA JU…

未分類
Bravo, ai stil! – STYLINGUL LUI IRIS LASA JURATII FARA CUVINTE! ,,E exceptionala tinuta!"
Bravo, ai stil! – STYLINGUL LUI IRIS LASA JURATII FARA CUVINTE! ,,E exceptionala tinuta!”

Am ajuns si in cea de-a saptea gala a celui de-al optulea sezon ,,Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D2, de la luni pana vineri, de la ora 19:00.

Conceptul din aceasta seara, ,,Fiesta”, le da celor noua concurente ocazia sa experimenteze noi zone stilistice, sa-si puna creativitatea si imaginatia la contributie, le da ocazia sa ne arate, din nou, ce pot si cat pot, dar mai ales, le da ocazia sa arate cat de multe au invatat in cele sapte saptamani petrecute aici, la ,,Bravo, ai stil!”, alaturi cei mai buni oameni din industria modei si a make-upului: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu.

Concurentele au trecut prin probe de foc toata saptamana. Unele dintre ele au propus tinute demne de trei stele, altele s-au culcat pe-o ureche si au dat fail dupa fail. Important este sa invete ceva din greseli si sa ia toate criticile ca pe niste lectii veritabile. Daca au facut asta, daca au retinut ceea ce juratii le-au spus, daca au tinut cont de sfaturi si indemnuri, dar si ce tinute propun pentru o editie atat de importanta, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita!

In editia din 19 mai, in cea de-a saptea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Iris.
Alaturi de Maria, Iris a reusit sa propuna tinute demne de trei stele, demne de note mari si multe laude si tare suntem curiosi cu ce ne mai surprinde si in editia concept ,,Fiesta”. Se anunta, oare, o egalitate?

Jurizarea colegelor incepe cu stangul. Andreea este ironica si-i atrage atentia colegei ei: ,,Tinuta este facut de un stilist? Crinolina a ajuns printr-un curier!”. Se pare ca Andreea ii plateste lui Iris cu aceeasi moneda. Daca va amintiti, si Andreea a fost pusa, la un moment dat, in aceeasi ipostaza.
Andreea: ,,Tinuta imi place, dar mi-ar fi placut ca totul sa fie mai mic!”

Iris a dat lovitura in aceasta seara. Si ea propune o tinuta care ii lasa pe jurati muti de uimire: ,,Era vizibil ca esti o concurenta pregatita. Pe parcursul timpului ai aparut cu niste ghiozdane roz, cu niste tinute nepotrivite. Cred ca pana la venirea Mariei nu aveai motivatie. S-a intamplat ceva. Imi va fi greu sa ma hotarasc. De la editie la editie, esti o surpriza. Te felicit. E foarte buna tinuta!”.
Mai este, oare, nevoie sa spunem ca Iris a reusit sa obtina 5 pe linie?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました