Bravo, ai stil! – Georgiana, taxata din cauz… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana, taxata din cauz… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana, taxata din cauz…

未分類
Bravo, ai stil! – Georgiana, taxata din cauza pantofilor: ,,De ce tropaiti in asa ceva?"
Bravo, ai stil! – Georgiana, taxata din cauza pantofilor: ,,De ce tropaiti in asa ceva?”

Am ajuns si in cea de-a opta saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon cu totul aparte, un sezon care ne ofera surprize dupa surprize.
Este prima zi a unei noi saptamani, este prima zi de dupa o gala formidabila si, din pacate, eliminatorie. Ne-am despartit cu mari regrete de Diana, desi nu a petrecut prea mult timp in competitie si nu a aratat ca poate mai mult.
In aceasta saptamana, cu forte proaspete, concurentele trebuie sa dea tot ce este mai bun si sa reuseasca cumva sa obtina simpatia publicului. Voturile celor de acasa conteaza enorm si decid, in final, cine isi merita locul aici si cine nu. Asa ca nu uitati sa va votati concurenta preferata.

Ce ne asteapta in editia de astazi, editia cu numarul 37, e o surpriza totala. Sunteti curiosi sa aflati ce au pregatit concurentele?

In editia din 22 mai, cea de-a sasea concurenta la defilare este Georgiana, una dintre cele mai sexy si senzuale prezente a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
In gala sapte, din pacate, nu a reusit sa cucereasca juratii si nici notele nu au fost mari, doar ca de azi, aceasta fiind cea de-a doua ei saptamana in competitie, sa vina cu stylinguri tot mai bine. Cu ce ne incanta privirile, aflam chiar din acest material.

In aceasta seara, Georgiana ne prezinta o poveste fascinanta, iar in ceea ce priveste tinuta, fetele au ce spune si de bine si de rau.
Maria: ,,Esti foarte draguta. Cred ca ma deranjeaza putin dresul si pantoful. Din punctul meu de vedere, ca si styling e putin, dar tu esti foarte frumoasa!”.

In ochii juratilor, tinuta are si plusuri si minusuri.
Alex Abagiu: ,,Imi place ca prezinti ceva fin, te joci cu texturi, te joci cu textura, e vorba de un outfit ce prezinta multe elemente, ceea ce ma face sa cred ca te-ai chinuit putin!”.
Ce parere au Maurice Munteanu si Raluca Badulescu despre ceea ce propune Georgiana, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました