Bravo, ai stil! – Constantia, nelamuriri cu … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia, nelamuriri cu … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia, nelamuriri cu …

未分類
Bravo, ai stil! – Constantia, nelamuriri cu privire la tinuta din gala! Maurice clarifica totul!
Bravo, ai stil! – Constantia, nelamuriri cu privire la tinuta din gala! Maurice Munteanu clarifica totul!

Am ajuns si in cea de-a opta saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon cu totul aparte, un sezon care ne ofera surprize dupa surprize.
Este prima zi a unei noi saptamani, este prima zi de dupa o gala formidabila si, din pacate, eliminatorie. Ne-am despartit cu mari regrete de Diana, desi nu a petrecut prea mult timp in competitie si nu a aratat ca poate mai mult.
In aceasta saptamana, cu forte proaspete, concurentele trebuie sa dea tot ce este mai bun si sa reuseasca cumva sa obtina simpatia publicului. Voturile celor de acasa conteaza enorm si decid, in final, cine isi merita locul aici si cine nu. Asa ca nu uitati sa va votati concurenta preferata.

Ce ne asteapta in editia de astazi, editia cu numarul 37, e o surpriza totala. Sunteti curiosi sa aflati ce au pregatit concurentele?

In editia din 22 mai, cea de-a saptea concurenta la defilare este Constantia, si ea printre cele mai apreciate concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Daca in gala nu a reusit sa surprinda juratii, ba mai mult, ei au si prins-o cu mata-n sac, dandu-si imediat seama ca tinuta era de inspiratie Schiaparelli, chiar suntem curiosi cu ce ne va surprinde astazi.

In aceasta seara, Constantia merge acasa la tocilarul clasei. Are o situatie mai delicata la matematica, trebuie sa treaca clasa si are nevoie de ajutor: ,,Fizic se face treaba, nu asa, online!”.
Pana vom afla verdictul juratilor in ceea ce priveste tinuta de astazi, mergem in culise, dam putin timpul inapoi si ne gandim la faptul ca si Andreea a purtat o tinuta de inspiratie Schiaparelli, si facem o comparatie: de ce tinuta purtata de Constantia a primit note mici si de ce cea purtata de Andreea a primit note mai mari si mai multe laude? Maurice ne lamureste pe toti, inclusiv pe Constantia.
Iar daca tinuta de astazi este demna de cele trei stelute, aflam chiar din acest material. Atentie! Se lasa cu multe laude la jurizare!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました