Bravo, ai stil! – O “sapa” Andre… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – O “sapa” Andre… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – O “sapa” Andre…

ES
Bravo, ai stil! – O "sapa" Andreea pe Maria? Iris: ,,Vrea sa dea de inteles ca Maria e stilist!"
Bravo, ai stil! – O “sapa” Andreea pe Maria? Iris: ,,Vrea sa dea de inteles publicului ca Maria e stilist!”

Ziua doi, saptamana opt, sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ne aflam intr-un punct in care cerintele sunt tot mai mari, juratii nu mai iarta nimic, asteparile sunt imense, verdictul celor trei este tot mai dur, iar concurentele sunt din ce in ce mai presate de timpul care se scurge si se scurge pana la marea finala.

In aceasta seara ne bucuram ochii cu tinute remarcabile, muncite, altele nereusite, ne bucuram totodata de cele mai bune sfaturi oferite de jurati, de muzica buna, de glume, de voie buna si de noi prietenii.
Ce surprize ne-au pregatit concurentele pentru cea de-a 38-a editie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, aflam chiar in aceasta seara. Ramaneti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.

In editia din 23 mai, cea de-a doua concurenta la defilare este Maria.
Maria este una dintre concurentele cele mai bune ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Desi nu s-a aflat in competitie inca de la prima editie, a reusit sa le ia fata celorlalte concurente si sa se prezinte in fata juratilor cu stylinguri mult, mult mai bune. Daca si in aceasta seara se va intampla asta, daca si in aceasta seara juratii o vor aplauda pe Maria, aflam din acest material.

Pana la verdictul final, insa, mergem in culise, acolo unde Carina a dezvaluit faptul ca toata isteria creata in jurul jobului Mariei a plecat de la Milena, care nu a inteles ce inseamna si ce face un fashion adviser. In editia de ieri, Maria a explicat detaliat ce face la locul de munca si le-a asigurat pe colegele ei ca nu, nu este stilist, dar, normal, o flateaza aceste zvonuri despre ea. Discutia deschisa in culise a continuat si in platou, iar Milena a explicat de ce a spus ce a spus si ce a inteles ea prin ,,fashion adviser”.
Maria: ,,Aveam asteptari mai mari, sa stie ce inseamna, sa stie ce presupune. De aceea nici nu am explicat. Toate, din punctul meu vedere, ar trebui sa stie niste notiuni de baza, mai ales ca se invart in zona asta a fashionului!”.

Mai este cazul sa spunem ceva despre tinuta Mariei? Alex Abagiu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au fost fascinati. Stylingul Mariei este perfect din cap pana-n picioare.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました