Bravo, ai stil! – Concurentele se intorc imp… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Concurentele se intorc imp… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Concurentele se intorc imp…

未分類
Bravo, ai stil! – Concurentele se intorc impotriva Andreei! MARIA NU S-A MAI PUTUT ABTINE!
Bravo, ai stil! – Concurentele se intorc impotriva Andreei! MARIA NU S-A MAI PUTUT ABTINE: ,,E important pentru o domnisoara..”

Mai sunt doar doua zile pana la editia concept, editie concept cu numarul 8. Suntem pe finalul celei de-a opta saptamani a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar verdictul dat de jurati nu este unul imbucurator. O singura concurenta a reusit sa contureze un styling perfect din cap pana-n picioare, in rest, situatia nu e deloc roz. Conflictele in culise, dar si acuzatiile au fost la ordinea zilei, iar juratii nu s-au mai putut abtine. E nevoie ca fiecare sa-si adune fortele, sa dea tot ce are mai bun si sa arate de ce sunt in stare. Ce concurenta a reusit sa impresionezi juratii, cine sunt concurentele ce dau pe fata toate nemultumirile, dar si cine nu primeste stelute, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va si sustineti concurenta preferata! ❤

In editia din 24 mai, cea de-a patra concurenta la defilare este Andreea.
Andreea este si ea una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” si, totodata, una dintre cele mai vocale fete. Nu ezita sa-si spuna parerea si sa puncteze tot ceea ce o deranjeaza, iar daca ieri a scartait la capitolul styling, haideti sa aflam ce ne-a prezentat astazi, dar si cu ce subiecte din culise ne mai incita.

In aceasta seara, Andreea face ultimele pregatiri pentru examenul de la facultate. Ii tinem pumnii si speram sa ia o nota cat mai mare, desi nu ne indoim de asta. Sa fie oare tinuta potrivita pentru un asemenea eveniment? Ei bine, aflam verdictul juratilor dupa ce mergem putin prin culise.
Iris este de parere ca ar trebui sa poarte un dialog cu Andreea doar prin intermediul unei camere, caci fata in fata e jale: ,,Are un fel de a pune intrebarile..ca uit de la ce am pornit, unde am ajuns, cum s-a ajuns si imi si pierd ideile. Are o chestie hipnotizanta cand port un dialog cu ea!”. Carina este in asentiment cu Iris: ,,Andreea deviaza de la subiectul principal!”. Chiar si Beatrice este revoltata: ,,Nici dupa ce i-am adus dovezi nu a recunoscut! Intoarce orice in favoarea ei!”. Maria, in schimb, ramane impartiala in acest conflict, doar ca nu se mai poate abtine in privinta unui aspect: ,,O femeie stilata are intotdeauna manichiura si pedichiura perfecte!”.

Ceea ce a mai greu abia in fata juratilor vine. Daca primeste Andreea cele trei stelute, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました