Bravo, ai stil! – ,,Tonul face muzica!&#8221… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ,,Tonul face muzica!&#8221… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ,,Tonul face muzica!”…

未分類
Bravo, ai stil! – ,,Tonul face muzica!" Beatrice trebuie sa fie mai atenta la detalii!
Bravo, ai stil! – ,,Tonul face muzica!” Beatrice trebuie sa fie mai atenta la detalii!

Mai sunt doar doua zile pana la editia concept, editie concept cu numarul 8. Suntem pe finalul celei de-a opta saptamani a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar verdictul dat de jurati nu este unul imbucurator. O singura concurenta a reusit sa contureze un styling perfect din cap pana-n picioare, in rest, situatia nu e deloc roz. Conflictele in culise, dar si acuzatiile au fost la ordinea zilei, iar juratii nu s-au mai putut abtine. E nevoie ca fiecare sa-si adune fortele, sa dea tot ce are mai bun si sa arate de ce sunt in stare. Ce concurenta a reusit sa impresionezi juratii, cine sunt concurentele ce dau pe fata toate nemultumirile, dar si cine nu primeste stelute, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va si sustineti concurenta preferata! ❤

In editia din 24 mai, cea de-a opta concurenta la defilare este Beatrice.
Beatrice se numara printre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil”, doar ca de la un timp se cam culca pe-o ureche. Juratii au tras si in cazul ei un semnal de alarma, insa daca au reusit sa o trezeasca la realitate, aflam din acest material. Curiosi?

Georgiana: ,,Imi place tinuta lui Beatrice. Imi place ca si-a facut carare pe mijloc, ca si-a facut un make-up luminos. Liciul de pe costumul din latex se regaseste si pe fata, ceea ce imi place si mai mult!”.
Daca Raluca Badulescu nu a lungit-o prea mult cu verdictul, in cazul lui Alex Abagiu si al lui Maurice Munteanu comentariile sunt ceva mai lungi. Concluzia, Beatrice trebuie sa fie mult, mult mai atenta la detalii de azi inainte.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました