Bravo, ai stil! – Carina isi ataca dur rival… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina isi ataca dur rival… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina isi ataca dur rival…

未分類
Bravo, ai stil! – Carina isi ataca dur rivala: ,,Conflictul cu mine a ajutat-o sa pozeze in victima"
Bravo, ai stil! – Carina isi ataca dur rivala: ,,Conflictul cu mine a ajutat-o pe Andreea sa pozeze in victima”

Mai sunt doar doua zile pana la editia concept, editie concept cu numarul 8. Suntem pe finalul celei de-a opta saptamani a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar verdictul dat de jurati nu este unul imbucurator. O singura concurenta a reusit sa contureze un styling perfect din cap pana-n picioare, in rest, situatia nu e deloc roz. Conflictele in culise, dar si acuzatiile au fost la ordinea zilei, iar juratii nu s-au mai putut abtine. E nevoie ca fiecare sa-si adune fortele, sa dea tot ce are mai bun si sa arate de ce sunt in stare. Ce concurenta a reusit sa impresionezi juratii, cine sunt concurentele ce dau pe fata toate nemultumirile, dar si cine nu primeste stelute, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va si sustineti concurenta preferata! ❤

In editia din 24 mai, prima concurenta la defilare este frumoasa Carina.
Carina a tot fost avertizata de jurati ca cam fi cazul, dupa multe tinute esuate, sa puna osul la treaba si sa nu se mai plafoneze. Juratii stiu ca draga noastra concurenta poate, stiu si cat poate, de aceea au mari pretentii de la ea. Daca se va ridica Carina la nivelul asteparilor in aceasta seara, aflam din acest materiale. Urmeaza multe, multe surprize!

In aceasta seara, Carina merge la Horia Tecau. De ce credeti? Pai, sa invete sa joace tenis. Sa fie, oare, potrivita tinuta? Asta aflam imediat dupa ce dam o fuga in culise, acolo unde Carina si Andreea au purtat alte discutii tensionate. Carina este de parere ca datorita ei Andreea este bine vazuta in cadrul show-ului, asta prin prisma conflictelor pe care le-au tot avut, conflicte ce au pozitionat-o pe Andreea in postura de victima. Pe de alta paste, Andreea este de parere ca rivala ei s-a schimbat radical inca de cand emisiunea a inceput sa fie difuzata: ,,Se abtine. Nu mai este cum era inainte!”.
Tensiunile dintre cele doua concurente au continuat si in platou, insa la ce concluzie au ajuns, aflam din acest material.

Legat de tinuta, trebuie sa stiti ca verdictul juratilor nu este unul prea bun. Cizmele nu sunt potrivite, bluza brodata cu cristale nu este bine aleasa in concordanta cu rochia rosie care, de altfel, ii pune formele in evidenta. Nici in ceea ce priveste machiajul nu a facut o alegere inspirata. Daca primeste sau nu cele trei stelute, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました