Bravo, ai stil! – Beatrice a bagat-o in ceat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice a bagat-o in ceat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice a bagat-o in ceat…

未分類
Bravo, ai stil! – Beatrice a bagat-o in ceata pe Constantia! ,,Daca erai atenta..S-o lasam asa!"
Bravo, ai stil! – Beatrice a bagat-o in ceata pe Constantia! ,,Daca erai atenta..S-o lasam asa!”

Mai este o singura zi pana la cea de-a opta editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Emotiile sunt enorme, pretentiile sunt extrem de mari, iar tensiunile sunt la cote maxime. Mai multe concurente au reusit astazi sa faca o impresie buna, doar ca ramane de vazut daca vor bucura juriul si in editia de maine.
Editia din aceasta seara are de toate: tinute fabuloase, critici, dezamagire, lacrimi de tristete si de fericire, hohote de ras si comentarii acide. Urmeaza extrem de multe surprize, insa pentru a le afla trebuie sa fiti alaturi de noi pana la final. ❤
Care dintre cele opt concurente vor reusi sa dea pe spate juratii, cine varsa lacrimi de fericire, cine varsa lacrimi de tristete si de dezamagire, care este concurenta care dezamageste in fiecare zi, ce observatii s-au facut, ce critici s-au adus si cat de mult isi doresc fetele sa vada cum o anumita concurenta da gres, aflati chiar in aceasta seara.

In editia din 25 mai, cea de-a doua concurenta la defilare este Beatrice.
Beatrice vine in aceasta seara de la ziua de nastere a prietenei ei, zi de nastere care s-a tinut la festival. Ce sa mai, dupa trei zile de party, concurenta noastra este fresh si gata sa cucereasca juratii.

Andreea, despre tinuta pe care Beatrice o propune in editia de astazi: ,,Mi-ar fi placut sa pui o alta geanta. Este micuta, ma duce cu gandul la zona de elegant!”. Constantia, pe de alta parte, spune ca geanta nu merge cu bocancii: ,,Nu as vedea aceasta alaturare niciodata!”. Tensiunile mocnesc la foc mic.

Si daca parerile colegelor au fost cu precadere negative, e musai sa aflam si verdictul final, verdict oferit de la cei mai buni oameni din domeniu: Maurice Munteanu, Alex Abagiu si Raluca Badulescu.
Ce-i mult strica, asta in cazul lui Beatrice. Faptul ca cele mai importante piese sunt in aceeasi culoare, strica putin imaginea pe care a vrut sa o contureze. Ce credeti, primeste Beatrice cele trei stelute?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました