Casa Iubirii – Radu: “Te plictisesti? … | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – Radu: “Te plictisesti? … | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – Radu: “Te plictisesti? …

ES
Casa Iubirii – Radu: "Te plictisesti? Nu ai ce sa faci?" Cristina sare ca arsa! Nu ii inspira nimic?
Casa Iubirii – Radu: “Te plictisesti? Nu ai ce sa faci?” Cristina sare ca arsa! Nu ii inspira nimic?

Se lasa cu hohote de ras azi. Baietii si-au adus aminte de Axi, fostul lor coleg, si una dintre glumele lui. Tachinarile sunt la ordinea zilei si intre Radu si fete. Niciuna nu scapa neimitata. Tanarul nostru imita doar persoanele care ii inspira ceva. Cristina sare ca arsa: ,,Si eu nu-ti inspir nimic?”.

Din tachinare in tachinare, Cristina si Radu ajung din nou sa se certe. Ea a ajuns la concluzia ca el se schimba ca vremea: ,,Eu asa ceva nu am vazut!”. Radu ii explica fostei lui iubite care e diferenta dintre ea si Bianca: ,,Mai face o cacofonie. Mai zice: ,,Ma dau cu parerea”!”.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました