Bravo, ai stil! – Andreea, pusa la zid! A in… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, pusa la zid! A in… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, pusa la zid! A in…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, pusa la zid! A intarziat la filmari! ,,Te-ai bagat in fata la machiaj"
Bravo, ai stil! – Andreea, pusa la zid! A intarziat o ora la filmari! ,,Te-ai bagat in fata la machiaj..”

Am ajuns ai in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Despre acest numar, numarul 8, trebuie sa stiti ca este un numar al puterii, iar asezat vertical, se transforma in semnul infinitului. Conceptul acestei editii este ,,Look de Festival”, un concept care le-a dat fetelor infinita inspiratie, imaginatie si, totodata, multa putere. Nu este usor sa compui un look de festival, desi la o prima vedere pare floare la ureche. E nevoie de mult control, de multe referinte stilistice, cunostinte si o baza bine pusa la punct.
Aceasta gala va fi una magica, frumoasa si grea in acelasi timp. Pretentiile juratilor sunt extrem de mari si au ajuns in punctul in care nu vor mai tolera nici cea mai mica greseala. Totul este taxat la sange, nu se ascund dupa deget, iar verdictul final va fi unul destul de usturator pentru cateva dintre concurente. Stati fara grija, s-a luat si 5 pe linie, deci se poate. Fiti alaturi de noi pana la final si nu uitati sa va sustineti concurenta preferata.

In editia din 26 mai, in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Andreea, ultima, dar nu si cea din urma speram noi.
Andreea este si ea una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, insa, din ce am observat, s-a culcat pe-o ureche de cand Maria a intrat in competitie. Sa o fi demoralizat-o prezenta si talentul ei? Noi speram sa isi revina si sa surprinda din nou, asa cum o facea la inceput.

In aceasta seara, Andreea se alatura festivalului la care merge si Maria, ,,Burning Man”, din desertul Nevada, SUA. Andreea nu este doar invitata la festival, va avea si un numar de dans. O adevarata artista.
Ei bine, pana vom afla daca tinuta se incadreaza in tema, mergem in culise, acolo unde fetele au fost extrem de indignate de faptul ca, in loc sa vina la filmari, Andreea a fugit la shopping. Se pare ca tanara concurenta a incalcat regulile si a intarziat o ora. Tensiunile au continuat si in platou. Colegele care au asteptat dupa ea se revolta si spun tot ce au pe suflet.

Legat de tinuta, caci ea este cea mai importanta, Andreea nu primeste notele la care s-ar fi aspetat. Lipsa de punctualitate a fost aspru taxata de jurati, in special de Alex Abagiu.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました