Bravo, ai stil! – Alex Abagiu a rabufnit in … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex Abagiu a rabufnit in … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex Abagiu a rabufnit in …

未分類
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu a rabufnit in fata Constantiei: ,,Mulajul asta … nu intri in el!"
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu a rabufnit in fata Constantiei: ,,Mulajul asta nu e pentru forma corpului tau si nu intri in el!”

Am ajuns ai in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Despre acest numar, numarul 8, trebuie sa stiti ca este un numar al puterii, iar asezat vertical, se transforma in semnul infinitului. Conceptul acestei editii este ,,Look de Festival”, un concept care le-a dat fetelor infinita inspiratie, imaginatie si, totodata, multa putere. Nu este usor sa compui un look de festival, desi la o prima vedere pare floare la ureche. E nevoie de mult control, de multe referinte stilistice, cunostinte si o baza bine pusa la punct.
Aceasta gala va fi una magica, frumoasa si grea in acelasi timp. Pretentiile juratilor sunt extrem de mari si au ajuns in punctul in care nu vor mai tolera nici cea mai mica greseala. Totul este taxat la sange, nu se ascund dupa deget, iar verdictul final va fi unul destul de usturator pentru cateva dintre concurente. Stati fara grija, s-a luat si 5 pe linie, deci se poate. Fiti alaturi de noi pana la final si nu uitati sa va sustineti concurenta preferata.

In editia din 26 mai, in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Constantia.
La Constantia merge asa: intr-o zi propune o tinuta buna, intr-o alta zi o da in bara, intr-o gala ne aduce in fata ecranelor o tinuta buna, in alta .. o tinuta greu de comentat, greu de notat cu o nota decenta. Chiar suntem foarte curiosi. De data aceasta in ce categorie se afla?

In aceasta seara, Constantia merge la ,,Festivalul Filmului Mut”. A ales o tinuta destul simpla, alb-negru, deci, se poate spune ca se incadreaza in tema filmului mut, dar oare se incadreaza si in tema propusa de ,,Bravo, ai stil!”: ,,Look de festival”? Asta ne spune Andreea: ,,Imi place topul tau, dar mi se pare ca ai facut prea putin pentru gala. Nu-mi plac incaltarile, mi-ar fi placut ca pantalonii sa fie mai evazati, sacoul sa fie mai mare. Machiajul imi place!”.

Si daca in fata colegelor Constantia a trecut cu bine pe sub radar, acum e acum. Juratii nu prea au avut ce sa comenteze de bine nici in cazul ei. Partea pozitiva din acest look, spune Maurice Munteanu, ar fi capul, doar ca e mult prea decupat. Costumul nu are nicio legatura cu topul, cu machiajul.
Concluzia lui Maurice si a Ralucai Badulescu: Constantia a plecat de la corset si make-up, care sunt alese bine, dar ce facem cu acest costum de secretara?
Alex Abagiu, pe de alta parte, s-a enervat la culme: ,,Mulajul asta nu e gandit pentru tipul tau de forma de corp si nu intri in el!”.
Ce note a primit concurenta, aflati din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました