Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce comenta! … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce comenta! … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce comenta! …

未分類
Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce comenta! Carina nu a facut un styling! ,,Aia nu e o tinuta"
Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce comenta! Carina nu a facut un styling! ,,Aia nu e o tinuta”

Am ajuns ai in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Despre acest numar, numarul 8, trebuie sa stiti ca este un numar al puterii, iar asezat vertical, se transforma in semnul infinitului. Conceptul acestei editii este ,,Look de Festival”, un concept care le-a dat fetelor infinita inspiratie, imaginatie si, totodata, multa putere. Nu este usor sa compui un look de festival, desi la o prima vedere pare floare la ureche. E nevoie de mult control, de multe referinte stilistice, cunostinte si o baza bine pusa la punct.
Aceasta gala va fi una magica, frumoasa si grea in acelasi timp. Pretentiile juratilor sunt extrem de mari si au ajuns in punctul in care nu vor mai tolera nici cea mai mica greseala. Totul este taxat la sange, nu se ascund dupa deget, iar verdictul final va fi unul destul de usturator pentru cateva dintre concurente. Stati fara grija, s-a luat si 5 pe linie, deci se poate. Fiti alaturi de noi pana la final si nu uitati sa va sustineti concurenta preferata.

In editia din 26 mai, in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, prima concurenta care ne incanta privirile este Carina.
Carina a reusit in aceasta saptamana mai mult sa dezamageasca decat sa impresioneze, insa a fost extrem de atenta la toate sfaturile pe care juratii i le-au dat. Daca le-a si pus in practica, aflam chiar in aceasta seara.

Carina merge in aceasta seara la ,,Festivalul Stralucirii”, asa ca a ales sa emane stralucire prin tot ce se putea. S-ar putea ca si ea sa ne cante la festival, asa ca, ce sa mai, mergem si noi! Dar, sa fie, oare, tinuta potrivita pentru acest eveniment?
Andreea: ,,Imi plac pantalonii tai. Mi-ar fi placut sa nu-ti pui acea banda la gat. Da impresia de mai multe taieturi. Nu-mi plac nici bratarile, nici pantofii!”.

De acord, Carina arata demential, insa tinuta, tinuta nu e buna, spun juratii. Practic, nu prea au ce comenta: ,,De vis ar fi fost tinuta daca era o tinuta. Arati splendid. De unde a aparut toata tinuteica asta? Ce vrea ea sa insemne?”. Raluca Badulescu este si in aceasta seara dezamagita de prestatia concurentei. Pe partea de beauty, spune Alex Abagiu, faptul ca a optat pentru niste bucle si cateva codite impletite, o duce putin in ,,topism”.
Ce spune si Maurice Munteanu despre tinuta concurentei, dar si ce note primeste aceasta de la jurati, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました