Bravo, ai stil! – Ce se intampla cu Beatrice… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ce se intampla cu Beatrice… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ce se intampla cu Beatrice…

未分類
Bravo, ai stil! – Ce se intampla cu Beatrice? Tinuta e ,,nenorocire", iar machiajul nepotrivit!
Bravo, ai stil! – Ce se intampla cu Beatrice? Tinuta e ,,nenorocire”, iar machiajul nepotrivit! ,,Ma sperie..”

Am ajuns si in cea de-a noua saptamana a celui mai spectaculos show de moda din Romania. Kanal D2 ne aduce de luni pana vineri, in fata micilor ecrane, de la ora 19:00, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon aparte. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita.

Dupa o editie concept fenomenala, in urma careia Milena a plecat acasa, urmeaza o saptamana de foc pentru concurentele noastre. Juratii le-au aratat deja ca nu mai iarta nimic, iar daca vor sa obtina stele si note mari, trebuie sa munceasca dublu fata de cum au facut-o pana acum. Pretentiile sunt tot mai mari, emotiile sunt si ele uriase, desi a trecut mult timp de la prima emisie, tensiunile sunt la cote extreme in culise, iar comentariile tot mai acide. Cine va lua cele trei stelute mult asteptate, cine va primi doar critici, cine va primi laude, aflam totul in aceasta editie incendiara.

P.S. – O noua concurenta isi va face aparitia in platou chiar in aceasta seara. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 29 mai, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Pentru Beatrice, conceptul ,,Look de Festival” in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, din pacate, nu a fost cu noroc. A obtinut note mici, iar juratii i-au criticat dur aparitia, insa asta nu a facut decat sa o incurajeze si sa o faca sa mearga mai departe cu si mai multa determinare. Ce ne pregateste astazi Beatrice, aflam chiar in acest material.

In aceasta seara, Beatrice este organizator de evenimente. Sa, fie, oare buna tinuta? Aflam prima oara parerea lui Iris: ,,Nu gasesc nicio legatura intre coafura si pantaloni. Ma deregleaza. Geanta nu e deloc potrivita. As fi pastat partea de sus si cam atat!”. Dezamagitor comentariu.

Cine stie, poate juratii vor avea o parere mai buna despre tinuta pe care Beatrice o propune in aceasta seara.
Maurice Munteanu: ,,Eu o sa fiu foarte sincer. Pe mine, styling ma sperie. Lasand la o parte ca pantalonul nu-ti face niciun serviciu..la spate e nenorocire. Vine groaznic!”. Verdictul din aceasta seara: Beatrice nu stie sa se puna in valoare. Oare ce se intampla cu ea de la o vreme? Daca primeste sau nu primeste cele trei stelute astazi, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました