Bravo, ai stil! – Maria a lasat-o muta de ui… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria a lasat-o muta de ui… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria a lasat-o muta de ui…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria a lasat-o muta de uimire pe Constantia: ,,Ce sa zic? E un look impecabil!"
Bravo, ai stil! – Maria a lasat-o muta de uimire pe Constantia: ,,Ce sa zic? E un look impecabil!”

Am ajuns si in cea de-a noua saptamana a celui mai spectaculos show de moda din Romania. Kanal D2 ne aduce de luni pana vineri, in fata micilor ecrane, de la ora 19:00, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon aparte. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita.

Dupa o editie concept fenomenala, in urma careia Milena a plecat acasa, urmeaza o saptamana de foc pentru concurentele noastre. Juratii le-au aratat deja ca nu mai iarta nimic, iar daca vor sa obtina stele si note mari, trebuie sa munceasca dublu fata de cum au facut-o pana acum. Pretentiile sunt tot mai mari, emotiile sunt si ele uriase, desi a trecut mult timp de la prima emisie, tensiunile sunt la cote extreme in culise, iar comentariile tot mai acide. Cine va lua cele trei stelute mult asteptate, cine va primi doar critici, cine va primi laude, aflam totul in aceasta editie incendiara.

P.S. – O noua concurenta isi va face aparitia in platou chiar in aceasta seara. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 29 mai, prima concurenta care ne incanta privirile este chiar Maria.
Maria a reusit sa in gala sa faca o impresie nu ca buna, ci fabuloasa. Juratii au aplaudat stylingul conturat de ea si au laudat-o fara incetare. Ea a reusit sa se claseze pe primul loc in cea de-a opta gala a sezonului 8- ,,Bravo, ai stil!”, in urma notelor acordate de jurati. Tare suntem curiosi cu ce ne mai surprinde si astazi, caci ale ei colege abia asteapta sa o vada dand gres.

In aceasta seara, Maria se cam ascunde de familie. Ei vor ca ea sa danseze la cabaret, ea nu vrea, si risca sa piarda mostenirea. Intriganta poveste!
Constantia, despre tinuta propusa in acesta seara de Maria: ,,Din culise ti-am spus ca imi place foarte mult trenciul. L-ai integrat foarte bine. Si ochelarii sunt alesi foarte bine. E un look impecabil. Nu am ce sa zic!”. Nici nu ne vine sa credem ca ii place totul in stylingul colegei ei. Chiar si juratii sunt surprinsi. Ce s-o fi intamplat cu Tanți?

Alex Abagiu este fascinat de mersul Mariei, iar nuanta de verde ii vine exceptional, spune chiar el. Despre partea de beauty, juratul ,,Bravo, ai stil!” o felicita. Se vede ca asculta si pune in practica tot ceea ce i se cere, ceea ce inseamna un plus.
Despre tinuta, Raluca Badulescu este fascinata de curajul Mariei de-a opta pentru aceasta culoare de verde: ,,Este extrem de dificil de asortat. Tu ai facut-o foarte bine!”. Ce parere are si Maurice Munteanu, dar si daca primeste sau nu primeste Maria cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました