Bravo, ai stil! – Aparitia noii concurente, … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aparitia noii concurente, … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aparitia noii concurente, …

ES
Bravo, ai stil! – Aparitia noii concurente, Ioana, ii trezeste lui Maurice Munteanu amintiri!
Bravo, ai stil! – Aparitia noii concurente, Ioana, ii trezeste lui Maurice Munteanu amintiri: ,,Am avut un soc! Semeni cu o colega din liceu!”

Am ajuns si in cea de-a noua saptamana a celui mai spectaculos show de moda din Romania. Kanal D2 ne aduce de luni pana vineri, in fata micilor ecrane, de la ora 19:00, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon aparte. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita.

Dupa o editie concept fenomenala, in urma careia Milena a plecat acasa, urmeaza o saptamana de foc pentru concurentele noastre. Juratii le-au aratat deja ca nu mai iarta nimic, iar daca vor sa obtina stele si note mari, trebuie sa munceasca dublu fata de cum au facut-o pana acum. Pretentiile sunt tot mai mari, emotiile sunt si ele uriase, desi a trecut mult timp de la prima emisie, tensiunile sunt la cote extreme in culise, iar comentariile tot mai acide. Cine va lua cele trei stelute mult asteptate, cine va primi doar critici, cine va primi laude, aflam totul in aceasta editie incendiara.

P.S. – O noua concurenta isi va face aparitia in platou chiar in aceasta seara. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

După ediția eliminatorie tensionată de vineri seara, în care Milena a părăsit competiția Bravo, ai stil!, o nouă concurentă cu o pasiune puternică pentru industria modei este gata să își demonstreze abilitătile stilistice si să concurereze alături de celelalte tinere aspirante la titlul de Cea mai stilată femeie din România.

Efervescenta, un om al extremelor, al lucrurilor opuse, asa o putem caracteriza pe noua concurenta a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Astazi, in editia din 29 mai, faceti cunostinta cu noua concurenta, Ioana, o aparitie fermecatoare si extrem de puternica: ,,Buna! Sunt Ioana si tocmai am intrat in aceasta competiei. Pasiunea pentru moda e mai mult o pasiune pentru a arata bine, a fi o prezenta care face placere ochiului. Stilul vestimentar poate fi fluctuant, in functie de ce geaman se trezeste in ziua respectiva. Eu sunt in zodia gemeni. Imi place uneori sa fiu mai sport, de cele mai multe ori sexy. Nu m-am gandit inca ce as face cu premiul!”.
Cum a fost Ioana promita de ale ei colege, aflam din acest material.

Ioana, noua concurenta de la ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, i-a trezit lui Maurice Munteanu multe amintiri: ,,Am avut un soc cand ai intrat pe poarta. Semeni 1 la 1 cu buna mea prietena din liceu, Alina!”.
Totusi, care este verdictul lor in ceea ce priveste prima tinuta pe care o prezinta in show-ul de moda, aflam din acest material.

Pe parcursul emisiunii Bravo, ai stil!, noua concurentă va avea oportunitatea de a interacționa cu juriul de experți, format din personalități de top din industria modei: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alexandru Abagiu. Această ocazie unică îi va permite acesteia să primească feedback constructiv, să-și dezvolte abilitățile și să-și consolideze cunoștințele în ceea ce privește moda și stilul.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました