Bravo, ai stil! – Constantia se revolta dupa… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia se revolta dupa… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia se revolta dupa…

未分類
Bravo, ai stil! – Constantia se revolta dupa nominalizarile din gala. Au facut fetele o strategiei?
Bravo, ai stil! – Constantia se revolta dupa nominalizarile din gala. Au facut fetele o strategiei?

Am ajuns si in cea de-a noua saptamana a celui mai spectaculos show de moda din Romania. Kanal D2 ne aduce de luni pana vineri, in fata micilor ecrane, de la ora 19:00, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon aparte. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita.

Dupa o editie concept fenomenala, in urma careia Milena a plecat acasa, urmeaza o saptamana de foc pentru concurentele noastre. Juratii le-au aratat deja ca nu mai iarta nimic, iar daca vor sa obtina stele si note mari, trebuie sa munceasca dublu fata de cum au facut-o pana acum. Pretentiile sunt tot mai mari, emotiile sunt si ele uriase, desi a trecut mult timp de la prima emisie, tensiunile sunt la cote extreme in culise, iar comentariile tot mai acide. Cine va lua cele trei stelute mult asteptate, cine va primi doar critici, cine va primi laude, aflam totul in aceasta editie incendiara.

P.S. – O noua concurenta isi va face aparitia in platou chiar in aceasta seara. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 29 mai, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Constantia, Tanți, asa cum o alinta juratii si ale ei colege, care ce sa vedeti, in gala trecuta au nominalizat-o spre eliminare a cincea oara.
Din pacate, Constantia s-a aflat si in gala trecuta in fata eliminarii. Din fericire, insa, nu a plecat acasa, aventura ei la ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 desfasurandu-se in continuare. Trebuie sa recunoastem. Fara ea.. nimic nu ar mai fi la fel. ❤

In aceasta seara, Constantia a decis sa le aduca juratilor un cadou delicios, cate-o banana: ,,Cu banana aceasta am impuscat-o pe Iris!”. Povestea Constantiei suna cam asa: ,,M-am saturat de atata lume rea. Ma duc pe o insula numai cu maimute”. Lasand gluma la o parte, concurenta noastra a marturisit in culise ca i se par netrepte voturile pe care fetele i le-au dat in gala. Din punctul ei de vedere, nu merita sa se afle pentru a cincea oara in fata eliminarii, in conditiile in care juratii o aplauda, nu in fiecare editie ce-i drept, dar de cele mai multe ori pentru evolutia stilistica. In platou, de altfel, s-a vorbit despre acest aspect, iar concluzia la care au ajuns fetele e ca Tanți nu si-ar merita locul in competitia stilistica.

Daca e asa sau nu, doar juratii ne pot spune, asa ca sa le ascultam jurizarea.
Raluca Badulescu: ,,De aici nu vad bine pantofii. Sunt intregi? Tinuta este buna. Ce-ai facut fetita?”. Lasand gluma la o parte, Maurice Munteanu are cateva remarci de facut. Cu ce nu trebuie sa asortam niciodata, dar niciodata un pantof din piele? Voi stiti?
Ce spune Alex Abagiu despre partea de beauty, dar si daca primeste Constantia cele trei stelute sau nu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました