Bravo, ai stil! – Georgiana a adus nostalgia… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana a adus nostalgia… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana a adus nostalgia…

ES
Bravo, ai stil! – Georgiana a adus nostalgia in platou! Raluca Badulescu, emotionata!
Bravo, ai stil! – Georgiana a adus nostalgia in platou! Raluca Badulescu, emotionata!

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre, mai mult, undele dintre ele vor sa si pastreze distanta, asta din cauza unor comentarii socate aparute in mediul online. O concurenta a reusit sa scoata din sarite juratii, iar pentru a si fost taxata. Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 31 mai, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Georgiana. Ieri a avut o tinuta care a cam scartait, insa azi ii tinem pumnii si speram ca totul sa iasa asa cu si-a dorit. Superb e si faptul ca a scapat de acea culoare maronie de pe fata. Cu siguranta va fi un plus in fata juriului.

Georgiana, ca de fiecare data, ne aduce si in aceasta seara o poveste extrem de frumoasa, gandita in cel mai mic detaliu. Si tinuta, oare, va fi la fel de buna?
Constantia: ,,Imi amintesc ca in felul asta a venit si Carina acum cateva saptamani. Nimic gresit, dar as fi vrut mai mult din partea ta. Nu ma trimiti nicaieri!”. Beatrice, pe de alta parte, se declara placut surprinsa de look-ul Georgianei: ,,Chiar ti-ai iesit din zona de confort!”.

Georgiana reuseste sa starneasca amintiri placute in platou, asta datorita incaltarilor. Raluca Badulescu se declara extrem de emotionata: ,,Acum 7 ani am facut o colectie de pantofi. Pantofii astia fac parte din acea colectie de pantofi!”. Geanta e nefericita, insa, iar in ceea ce priveste intreaga tinuta, Georgiana a cam dat-o in bara pentru ca a folosit aceeasi bluza ca cea de ieri. Daca primeste Georgiana cele trei stelute sau nu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました