Bravo, ai stil! – Se teme Constantia de o al… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Se teme Constantia de o al… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Se teme Constantia de o al…

未分類
Bravo, ai stil! – Se teme Constantia de o alta runda de nominalizari? ,,Ne imputinam.."
Bravo, ai stil! – Se teme Constantia de o alta runda de nominalizari? ,,Ne imputinam..”

Saptamana a noua a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” se incheie cu o gala fabuloasa. Alaturi de cele opt concurente, si noi am trecut printr-un cumul de strari: emotii uriase, bucurie, dezamagire, tristete sau indignare, stari pe care azi le lasam deoparte si ne relaxam cu o editie concept fenomenala: ,,Nunta in Vegas”.
Creativitatea este la cote maxime. Se anunta tinute fabuloase, indrazneste, socant de perfecte, dar si critici pe masura, caci juratii nu mai iarta nimic si analizeaza totul la sange. Nu vor lipsi nici intepaturile dintre concurente. Mastile incep usor, usor sa cada, iar rivalele isi arata “coltii”. Lupta devine din ce in ce mai crancena, insa va lasam pe voi sa descoperiti cine minte, cine spune adevarul, cine pe cine uraste, dar si care este cea mai buna concurenta a serii. Urmeaza o editie de neegalat! Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 2 iunie, in cea de-a noua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Constantia.
Constantia ne-a surprins mereu in editiile concept, uneori placut, alte ori neplacut, dar mereu cu zambetul pe buze si cu o mare incredere in ea. Ce ne prezinta in editia concep: ,,Nunta in Vegas”, aflam din acest material.

Pana vom afla care este verdictul juratilor, mergem in culise, acolo unde Constantia a declarat ca e sigura ca ale ei colege o vor nominaliza spre eliminare si in aceasta seara: ,,Am ajuns sa cred ca nici nu conteaza ce tinuta am. Ele sunt obisnuite sa gaseasca un motiv. Ce pot sa le fac? Am fost extrem de draguta. Nu merita. Le e frica sa nominalizeze pe altcineva probabil..sa nu strice prietenii!”. In culise, acest subiect a fost intens dezbatut. Mai multe concurente si-au justificat alagerea si, mai mult de atat, chiar Constantia a marturisit ca pana acum a fost foarte ingaduitoare cu fetele. Isi va schimba ea atitudinea, oare? Vom cunoaste o alta Constantia?

Maurice Munteanu, despre tinuta propusa de Constantia in editia concep: ,,Nunta in Vegas”: ,,Este o dezarmonie extrem de mare in ceea ce priveste asocierea materialelor. Poplinul nu se combina cu lycra sau jerse! Totul este foarte gros!”. Mai mult, tinuta nici macar nu se incadreaza in tema, aduga juratii. Ce note a primit Constantia in aceasta seara, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました