Bravo, ai stil! – IRIS SI ANDREEA, INTR-UN C… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – IRIS SI ANDREEA, INTR-UN C… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – IRIS SI ANDREEA, INTR-UN C…

未分類
Bravo, ai stil! – IRIS SI ANDREEA, INTR-UN CONFLICT FARA SFARSIT! ,,Ma terorizezi! Termina…"
Bravo, ai stil! – IRIS SI ANDREEA, INTR-UN CONFLICT FARA SFARSIT! ,,Ma terorizezi! Termina cu teatrul!”

Saptamana a noua a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” se incheie cu o gala fabuloasa. Alaturi de cele opt concurente, si noi am trecut printr-un cumul de strari: emotii uriase, bucurie, dezamagire, tristete sau indignare, stari pe care azi le lasam deoparte si ne relaxam cu o editie concept fenomenala: ,,Nunta in Vegas”.
Creativitatea este la cote maxime. Se anunta tinute fabuloase, indrazneste, socant de perfecte, dar si critici pe masura, caci juratii nu mai iarta nimic si analizeaza totul la sange. Nu vor lipsi nici intepaturile dintre concurente. Mastile incep usor, usor sa cada, iar rivalele isi arata “coltii”. Lupta devine din ce in ce mai crancena, insa va lasam pe voi sa descoperiti cine minte, cine spune adevarul, cine pe cine uraste, dar si care este cea mai buna concurenta a serii. Urmeaza o editie de neegalat! Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 2 mai, in cea de-a noua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Iris.
Iris, alaturi de Maria, reuseste sa prezinte si in cursul saptamanii, dar si in gale, tinute de trei stele si de note maxime. Avem mari asteptari si de la ea, asa ca haideti sa vedem ce ne-a pregatit in editia concept: ,,Nunta in Vegas”.

Pana aflam, insa, care este verdictul in ceea ce priveste tinuta propusa de Iris, mergem in culise, acolo unde ne-a spus cate masti poarta .. Andreea: ,,Opreste-te in al 12-lea ceas. Nu am dovezi. Mi-a demonstrat cine este, nu rezonez cu ea, nu-mi place de ea.”. Cele doua concurente au purtat o adevarata rafuiala in culise, dar si in platou. De la niste acuzatii, s-a ajuns la un adevsrat potop de ironii si de jigniri. Sa ne mai intrebam, oare, unde se va ajunge?

Despre tinuta, juratii au de spus doar atat: ,,Avem toate coordonatele Las Vegas!”. Mai e nevoie sa spunem ca tinuta a fost catalogata drept perfecta din cap pana-n picioare, iar notele au fost maxime?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました