Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu, intrigat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu, intrigat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu, intrigat…

ES
Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu, intrigata de alegerea pieselor! Carina a dat-o din nou in bara!
Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu, intrigata de alegerea pieselor! Carina a dat-o din nou in bara!

Saptamana a noua a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” se incheie cu o gala fabuloasa. Alaturi de cele opt concurente, si noi am trecut printr-un cumul de strari: emotii uriase, bucurie, dezamagire, tristete sau indignare, stari pe care azi le lasam deoparte si ne relaxam cu o editie concept fenomenala: ,,Nunta in Vegas”.
Creativitatea este la cote maxime. Se anunta tinute fabuloase, indrazneste, socant de perfecte, dar si critici pe masura, caci juratii nu mai iarta nimic si analizeaza totul la sange. Nu vor lipsi nici intepaturile dintre concurente. Mastile incep usor, usor sa cada, iar rivalele isi arata “coltii”. Lupta devine din ce in ce mai crancena, insa va lasam pe voi sa descoperiti cine minte, cine spune adevarul, cine pe cine uraste, dar si care este cea mai buna concurenta a serii. Urmeaza o editie de neegalat! Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 2 iunie, in cea de-a noua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a saptea concurenta la defilare este Carina.
Carina a tot fost avertizata de juriu ca trebuie sa se puna pe treaba serioasa si sa lase comoditatea de-o parte, altfel viitorul ei aici nu este vazut prea bine. Rare mai sunt datile in care Carina reuseste sa primeasca stelute, insa juratii apreciaza faptul ca isi da silinta cat de cat. Ce ne propune Carina in editia concept: ,,Nunta in Vegas”, aflam chiar din acest material.

Georgiana, despre tinuta propusa de Carina: ,,Imi place ca rochia functioneaza super bine pe tine, pe nuanta corpului. Ce nu-mi place e ca e un gol intre lungimea rochiei si cizma!”. Din pacate, verdictul dat de Beatrice nu este unul imbucurator: ,,Nu-mi place absolut deloc. Fara manusi, cred ca ar fi aratat mai armonios!”.

Singura conexiune pe care Alex Abagiu o poate face cu Vegas e stralucirea cristelor. Cromatica este diferita in partea de sus fata de cea de jos, iar ce mai vede pozitiv la look-ul Carinei sunt make-upul si coafura, in rest, pauza. Nici Maurice Munteanu nu a avut prea multe comentarii pozitive de facut, dar daca ne-am fi asteptat ca Raluca Badulescu sa fie mai indulgenta, ne-am inselat amarnic. Notele sunt usturator de mici.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました