Bravo, ai stil! – Andreea, convinsa ca rival… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, convinsa ca rival… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, convinsa ca rival…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, convinsa ca rivalele au format o alianta cu un scop bine definit!
Bravo, ai stil! – Andreea, convinsa ca rivalele au format o alianta cu un scop bine definit! Iris neaga acuzatiile!

Iata ca am ajuns si in cea de-a zecea saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Vineri, in editia concept cu nunarul noua: ,,Nunta in Vegas”, am avut parte de cele mai spectaculoase tinute si de jurizari la sange. Concurentele care nu s-au ridicat la nivelul asteparilor juratilor au fost taxate apring si au primit cele mai mici note. Ca urma a punctajului mic obtinut in gala, a stelutelor prea putine acumulate in cursul saptamanii, dar si a voturilor insuficiente date de public, Carina si Constantia au parasit competia: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.

Desi ne-am inceput editia in numar de sase concurente, va asiguram ca pana la final vom ajunge la numarul obisnuit. Cum? Pai, fiti alaturi de noi pentru a afla. Urmeaza o multime de surprize care mai de care mai incitante!

In editia din 05 iunie, prima concurenta la defilare este Andreea.
Din pacate, in editia concept de vinerea trecuta: ,,Nunta in Vegas”, Andreea nu a fost pe tema si a atras asupra critici si un val de comentarii acide. Tanara noastra a fost la limita, pe muchie de cutit chiar, insa speram ca noua saptamana ii va aduce mult mai multa putere, creativitate si stelute din abundenta.

Pana vom afla care este verdictul in ceea ce priveste tinuta pe care Andreea o propune astazi, e musai sa mergem in culise, acolo unde se desfasoara toate picanteriile emisiunii. Andreea a declarat ca exista in competie o alianta care si-a propus sa elimine concurente rand pe rand, aceasta alianta fiind formata din toate fetele care au mai ramas: ,,Fetele au cumva o scuza tinuta din editia concept. Au o strategie pentru a se focaliza pe anumite concurente pana ce ies afara din concurs. In cazul meu, publicul ma iubeste si nu au fost probleme!”. Deci, exista sau nu exista o alianta? In platou, Iris preia cuvantul: ,,Nu exista o alianta, exista o realitate. Noi ne intelegem real, comunicam, rezonam. Faptul ca nu rezonez cu Andreea, nu inseamna ca noi am facut o alianta impotriva Andreei!”. Andreea, despre nominalizari: ,,Daca Iris voia sa o salveze pe Carina, o propunea pe Georgiana spre eliminare!”. Tanara crede ca strategia fetelor de-a o elimina nu prea va functiona, mai ales ca publicul o iubeste si o voteaza neincetat.

Despre tinuta Andreei din aceasta seara, Raluca Badulescu spune asa: ,,Tu, Andreea, puiule, care ai o energie frumoasa si esti splendida, ce inseamna chestiile astea? Look-ul duce cu gandul la testoasele ninja!”. Pe de alta parte, tinuta concurentei il duce pe Alex Abagiu cu gandul la ,,Dallas”, faimosul serial. Suntem extrem de curiosi, primeste sau nu primeste Andreea cele trei stele? Voi ce spuneti?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました