Bravo, ai stil! – Ioana o ataca pe Andreea: … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana o ataca pe Andreea: … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana o ataca pe Andreea: …

未分類
Bravo, ai stil! – Ioana o ataca pe Andreea: ,,Joaca bine cartea! Victimizarea aduce popularitate"
Bravo, ai stil! – Ioana o ataca pe Andreea: ,,Joaca bine cartea! Victimizarea aduce popularitate”

Iata ca am ajuns si in cea de-a zecea saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Vineri, in editia concept cu nunarul noua: ,,Nunta in Vegas”, am avut parte de cele mai spectaculoase tinute si de jurizari la sange. Concurentele care nu s-au ridicat la nivelul asteparilor juratilor au fost taxate apring si au primit cele mai mici note. Ca urma a punctajului mic obtinut in gala, a stelutelor prea putine acumulate in cursul saptamanii, dar si a voturilor insuficiente date de public, Carina si Constantia au parasit competia: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.

Desi ne-am inceput editia in numar de sase concurente, va asiguram ca pana la final vom ajunge la numarul obisnuit. Cum? Pai, fiti alaturi de noi pentru a afla. Urmeaza o multime de surprize care mai de care mai incitante!

In editia din 5 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Ioana.
Ioana, din pacate, nu a reusit sa impresioneze juratii in editia concept: ,,Nunta in Vegas”, insa astazi, extrem de propusa si super sexy, cu siguranta ii va da pe spate. Curisosi sa-i aflati povestea si picanteriile din culise?
Raluca Badulescu: ,,Sunati la 112. Sa vina doua salvari in spate!”.

Ioana: ,,Sunt foarte fericita ca am luat un casting pentru un brad international si filmez o reclama pentru un parfum ce apartine casei de moda respective!”. Totusi, pana vom afla daca tinuta se “pupa” cu povestea, mergem in culise, acolo unde Ioana a declarat ca victimizarea la televizor aduce popularitate: ,,Andreea joaca bine cartea asta!”. Cum argumenteaza Ioana aceste acuzatii, dar si cum se apara Andreea, aflam din acest material.

Despre tinuta Ioanei, tot Andreea este cea care trebuie sa-si dea cu parerea: ,,Tinuta imi place. Mi-ar fi placut ca sacoul sa fie mai lung. Sunt putine piese, dar e ok ce ai facut. Parul nu-mi place si nu-mi plac nici ochelarii!”. Pe de alta parte, Maria marturiseste ca picioarele Ioanei ii dau batai de cap, din fericire in sensul bun: ,,Imi place foarte mult zona capului, coafura, imi place cum iti sta cu aceste codite. Nu e deranjant nimic!”.

Desi este ceva neterminat in styling, Maurice Munteanu se declara placut suprins in aceasta seara de Ioana: ,,Iti vine bomba. Ciorapul e bine ales, sacoul e bine ales, as fi umblat la accesorizare. Altfel, draga, te-ai pus cu burta pe carte!”.
Este vizibil faptul ca inspiratia Ioanei este Yves Saint Laurent, insa Alex Abagiu puncteaza un aspect foarte important: ,,Apreciez faptul ca nu ai copiat 1/1 referinta!”. Deci, dupa comentariile juriului, cate stelute credeti ca a primit frumoasa noastra concurenta?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました