Bravo, ai stil! – BEATRICE, IN LACRIMI: ,,Vr… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – BEATRICE, IN LACRIMI: ,,Vr… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – BEATRICE, IN LACRIMI: ,,Vr…

未分類
Bravo, ai stil! – BEATRICE, IN LACRIMI: ,,Vreau sa merg acasa! Nu mai pot!"
Bravo, ai stil! – BEATRICE, IN LACRIMI: ,,Vreau sa merg acasa! Nu mai pot!”

Iata ca am ajuns si in cea de-a zecea saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Vineri, in editia concept cu nunarul noua: ,,Nunta in Vegas”, am avut parte de cele mai spectaculoase tinute si de jurizari la sange. Concurentele care nu s-au ridicat la nivelul asteparilor juratilor au fost taxate apring si au primit cele mai mici note. Ca urma a punctajului mic obtinut in gala, a stelutelor prea putine acumulate in cursul saptamanii, dar si a voturilor insuficiente date de public, Carina si Constantia au parasit competia: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.

Desi ne-am inceput editia in numar de sase concurente, va asiguram ca pana la final vom ajunge la numarul obisnuit. Cum? Pai, fiti alaturi de noi pentru a afla. Urmeaza o multime de surprize care mai de care mai incitante!

In editia din 5 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Ea a reusit sa prezinte un styling armonios in editia concept: ,,Nunta in Vegas”, insa juratii au taxat faptul ca in cursul saptamanii nu isi da la fel de mult interesul precum in gale. Daca lucrurile vor sta diferit de azi inainte, aflam din acest material.

In aceasta seara, Beatrice merge cu fetele la un restaurant. Sa fie, oare, aceasta o tinuta potrivita pentru o iesire la masa? Asta aflam de la Maria: ,,Imi place si nu-mi place. Imi place ideea de corset pe deasupra unei camasi, insa nu-mi place corsetul. Nici fusta nu-mi prea place.”.

Alex Abagiu incepe jurizarea prin a o ruga pe Beatrice sa faca o schimbare. Corset peste camasa s-a tot purtat in emisiune, astfel ca a venit momentul ca aceste “retete” sa fie schimbate: ,,Partea de make-up si de par le-am mai vazut la tine!”. E clar, fetele trebuie sa ridice stacheta. Beatrice este in competitie inca de la prima editie si, se pare, fetele noi o prind din urma.

Dupa jurizare, Beatrice izbucneste in lacrimi si ne surprind cuvintele ei: ,,Vreau sa plec acasa. Am obosit!”. Ce se intampla, oare, cu Beatrice?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました