Bravo, ai stil! – Alexandra, cu ochii pe con… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, cu ochii pe con… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, cu ochii pe con…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra, cu ochii pe concurente! Atitudinea lor o deranjeaza! ,,Imi aduci …"
Bravo, ai stil! – Alexandra, cu ochii pe concurente! Atitudinea lor o deranjeaza! ,,Imi aduci aminte de Oana Zavoranu in seara asta!”

Ieri, in editia din 5 iunie, s-au alaturat competitiei stilistice alte doua concurente extrem de frumoase, cu o energie aparte, inteligente, sincere, carismatice, talentate si cu mult, mult bun gust. Fetele noastre au trecut cu bine pe sub radarul juratilor, insa abia de astazi incepe marea provocare. Si nu doar pentru ele se anunta vremuri grele in cadrul show-ului de moda, ci si pentru veterane.
Stacheta a fost ridicata deja la un alt nivel, suntem in cea de-a zecea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ne apropiem cu pasi repezi de editia concept cu numarul 10, pretentiile sunt enorme, iar jurizarile la sange. Cine impresioneaza, dar si cine dezamageste, aflam in aceasta seara.

In editia din 6 iunie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra.
Alexandra este nou venita in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Este a doua zi a ei aici, insa si-a facut simtita prezenta mai mult decat ne-am fi asteptat. S-a catalogat drept o fire care spune verde-n fata totul si ne-a demonstrat ca asa este. Tot ea a spus ca se si vede marea castigatoare, insa pana atunci sa vedem daca reuseste sa primeasca cele trei stelute din partea juriului.

Alexandra a marturisit in culise ca a fost extrem de atenta la cum stau fetele pe scaune, la pozitia lor, si ca niciuna nu sta corect: ,,Sunt niste detalii fine pe care trebuie sa le urmaresti!”. Rebecca nu a ezitat sa-si spuna punctul de vedere: ,,Sunt alte detalii fine care te fac o doamna, nu neaparat postura de pe scaun!”.
In platou, Alexandra a marturisit ca de la remarca ei din culise, mai multe concurente au luat atitudine: Rebecca, Andreea. La ce consens au ajuns fetele, aflam din acest material.
In ceea ce priveste tinuta, fetele nu au ezitat sa-si spuna parerea si sa taxeze la sange fiecare aspect care le-a displacut.

Alexandra este make-up artist de meserie, iar pentru acest show a ales sa-si faca singura machiajul. Alex Abagiu are cateva remarci de facut. Pe viitor, pentru ca apare la TV, trebuie sa opteze pentru o culoare mai inchisa pe zona de sub ochi, caci se vede prea ,,albicios” totul.
Ce spun Maurice Munteanu si Raluca Badulescu despre tinuta propusa de Alexandra, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました