Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu si Alex A… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu si Alex A… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu si Alex A…

ES
Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu si Alex Abagiu, lectii rapide de bachata impreuna cu Rebecca!
Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu si Alex Abagiu, lectii rapide de bachata impreuna cu Rebecca!

Ieri, in editia din 5 iunie, s-au alaturat competitiei stilistice alte doua concurente extrem de frumoase, cu o energie aparte, inteligente, sincere, carismatice, talentate si cu mult, mult bun gust. Fetele noastre au trecut cu bine pe sub radarul juratilor, insa abia de astazi incepe marea provocare. Si nu doar pentru ele se anunta vremuri grele in cadrul show-ului de moda, ci si pentru veterane.
Stacheta a fost ridicata deja la un alt nivel, suntem in cea de-a zecea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ne apropiem cu pasi repezi de editia concept cu numarul 10, pretentiile sunt enorme, iar jurizarile la sange. Cine impresioneaza, dar si cine dezamageste, aflam in aceasta seara.

In editia din 6 iunie, prima concurenta care ne incanta privirile este Rebecca.
Rebecca este noua concurenta din cadrul show-ului de moda ,,Bravo, și stil!” – sezonul 8. Ea si-a facut ieri o aparitie fabuloasa, in pasi de dansi. Juratii au fost cuceriti iremediabil de bucuria si vibe-ul ei, vibe cu care si astazi ne tine in fata ecranelor.
Si pentru ca Rebecca este instructor de bachata, Alex Abagiu si Raluca Badulescu nu au pierdut ocazia si i-au cerut concurentei noastre sa-i invete niste miscari rapide si simple. Urmeaza o adevarata nebunie!

Gluma, gluma, distractie, distractie, dar trebuie sa trecem si la ceva mai serios. In culise, fetele, in frunte cu Rebecca, au vorbit despre critici si putin despre copilaria ei: ,,Am fost singura diferita. Toti copiii reactionau ciudat. Am vazut asta ca pe o normalitate. Cand am crescut mi-a dat seama ca nu era ok. Nu-mi prea pasa despre parerea oamenilor, cat timp eu sunt ok!”. In platou, Rebecca a spus asa: ,,Nu cred ca romanii sunt rasisti, ci pur si simplu curiosi si lipsiti de educatie!”.
Ce parere au fetele despre experientele neplacute prin care Rebecca a trecut de-a lungul vietii, dar si ce parere au si despre tinuta, aflam din acest material.

Despre tinuta, Raluca Badulescu spune asa: ,,Este de inspiratie Balenciaga, dar imi place si iti vine foarte bine!”. Alex Abagiu, pe de alta parte, trage un semnal de alarma: ,,Esti din nou intr-o uniforma!”. De altfel, make-upul este bine ales, ceea ce este de laudat.
Cate stele primeste Rebecca in aceasta seara, aflam chiar din acest material v

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました