Bravo, ai stil! – Coafura Mariei nu trece pe… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Coafura Mariei nu trece pe… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Coafura Mariei nu trece pe…

未分類
Bravo, ai stil! – Coafura Mariei nu trece pe sub radarul lui Alex Abagiu: ,,Arata ca un pudel…"
Bravo, ai stil! – Coafura Mariei nu trece pe sub radarul lui Alex Abagiu: ,,Arata ca un pudel, dar tinuta e impecabila”

Ce editie spectaculoasa am avut ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite, iar cele doua noi concurente: Alexandra si Rebecca, au pus pe jar competitia.
Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos, mai mult, am putea spune ca abia acum incepe adevaratul spectacol. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 7 iunie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Maria, concurenta care a fost declarata cea mai buna din acest sezon. Tare suntem curiosi daca venirea celor doua noi concurente a ambitionat-o si mai tare sau a descurajat-o. Ce ne propune astazi, aflam chiar din acest material.

In aceasta seara, Maria merge la circ, dar nu sa vizioneze acrobatii, ci sa faca paste din ele: ,,M-as baga la imblanzit lei si tigrii!”. Voi ce credeti, e sau nu e potrivita tinuta in acest context?

Alex Abagiu: ,,Imi place la tine aproape tot. Nu-mi place parul, arata a pudel, dar tinuta e impecabila!”. Papucii cu puf, topesti cum ii numeste Raluca Badulescu, fac deliciul juriului in aceasta seara, caci sunt super bine integrati intr-un styling. Daca primeste Maria cele trei stelute si in aceasta seara, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました