Bravo, ai stil! – Georgiana si Alexandra o p… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana si Alexandra o p… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana si Alexandra o p…

未分類
Bravo, ai stil! – Georgiana si Alexandra o pun la zid pe Andreea: ,,E un produs bun de marketing!"
Bravo, ai stil! – Georgiana si Alexandra o pun la zid pe Andreea: ,,E un produs bun de marketing!”

Ce editie spectaculoasa am avut ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite, iar cele doua noi concurente: Alexandra si Rebecca, au pus pe jar competitia.
Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos, mai mult, am putea spune ca abia acum incepe adevaratul spectacol. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 7 iunie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Andreea, concurenta care ieri a fost atentionat ca nu prea isi da interesul in compunerea tinutelor, ele fiind mult prea plictisitoare si in aceeasi nota in care ne-a obisnuit. Daca pentru editia din aceasta seara a ales sa faca o schimbare, aflam chiar in minutele urmatoare.

In aceasta seara, Andreea merge sa se inscrie la SNSPA. Daca se potriveste aceasta tinuta contextului, aflam putin mai tarziu, caci mai intai mergem in culise, acolo unde Georgiana a marturisit ca Andreea este un produs de marketing foarte bun: ,,Isi prezinta foarte frumos calitatile, ulterior afli si alte chestii ascunse. Toata lumea asteapta momentul cand masca ii va pica!”. In platou, Georgiana nu a ezitat sa-si dea cu parerea si despre falsitatea Andreei: ,,Incearca sa aiba calitatile pe care publicul le vrea, dar ea de fapt nu este asa!”. Cum primeste Andreea toate aceste acuzatii, dar si cum raspunde tavalugului de cuvinte mai putin frumoase, aflam chiar din acest material.

In ceea ce priveste tinuta, Raluca Badulescu este de-a dreptul socata de felul in care se prezinta Andreea, concurenta o vedea printre cele mai bune: ,,Cum l-ai pus pe tine. Nenorocire!”. Alex Abagiu, pe de alta parte, ii cere o schimbare in ceea ce priveste parul: ,,Iti faci mereu parul cu carare. Fa ceva cu alta!”.
Daca primeste sau nu primeste Andreea cele trei stelute, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました