Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, atentionare p… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, atentionare p… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, atentionare p…

ES
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, atentionare pentru Ioana: ,,Vreau sa depasesti momentul in care…"
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, atentionare pentru Ioana: ,,Vreau sa depasesti momentul in care asortezi rujul cu nuanta topului..”

Ce editie spectaculoasa am avut ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite, iar cele doua noi concurente: Alexandra si Rebecca, au pus pe jar competitia.
Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos, mai mult, am putea spune ca abia acum incepe adevaratul spectacol. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 7 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Ioana. Daca luni ne-a dat pe spate cu o tinuta ce-i punea in evidenta picioarele lungi si superbe, iar ne-a propus o tinuta sport – eleganta, dar verdictul din partea juriului nu a fost chiar rau. Cu ce ne surprinde si astazi, aflam chiar din acest material.

Ioana merge in aceasta seara la club, dar nu oricunde, ci in Paris. Daca tinuta e potrivita sau nu, aflam in prima faza de la Beatrice: ,,Ioana, stralucesti! Imi place tinuta ta din aceasta seara, dar totusi as fi vazut un jeans cu talie inalta si incaltari mai pretioase!”. Alexandra, in schimb, desi ii place tinuta Ioanei, ar fi incarcat-o cu foarte multe accesorii.

Talia Ioanei nu a trecut neobservata. Alex Abagiu i-a admirat si laudat corpul, insa a avut si cateva comentarii negative de facut. Maurice Munteanu o avertizeaza in privinta asortarii pantofilor cu geanta, caci nu au nicio legatura. Ce spune, insa, si Raluca Badulescu, experta noastra in genti si pantofi, aflam chiar din acest material. Ce credeti, primeste sau nu primeste Ioana cele trei stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました