Bravo, ai stil! – Tensiuni in culise! Iris, … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Tensiuni in culise! Iris, … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Tensiuni in culise! Iris, …

未分類
Bravo, ai stil! – Tensiuni in culise! Iris, atacata de Alexandra: ,,O femeie stilata isi…"
Bravo, ai stil! – Tensiuni in culise! Iris, atacata de Alexandra: ,,O femeie stilata isi vopsesteste radacinile parului!”

Ce editie spectaculoasa am avut ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite, iar cele doua noi concurente: Alexandra si Rebecca, au pus pe jar competitia.
Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos, mai mult, am putea spune ca abia acum incepe adevaratul spectacol. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 7 iunie, prima concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, una dintre cele doua concurente noi venite in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Ieri a reusit sa impresioneze si sa treaca de filtrele juratilor, insa suntem curiosi cum se va prezenta si astazi, in cea de-a treia zi a ei in competitie.

In aceasta seara, Alexandra merge la biserica: ,,Vreau sa ma spovedesc. Dupa editia de ieri m-am simtit putin vinovata. Am chiar si un acatist.”.
Revenind la adevarata competitie, pana vom afla verdictului in ceea ce priveste tinuta, mergem in culise, acolo unde, se pare, Iris si Alexandra au avut cate ceva de impartit. Totul a plecat de la culoarea parului, caci Alexandra a marturisit ca ininte de-a avea aspiratii la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, trebuie sa-ti vopsesti radacinile. In platou, Ioana a marturisit ca Alexandra le ataca constant: ,,Are un ton agresiv. Ne-a aratat cu degetul pe toate. Ne-a apostrofat pe toate pentru postura de pe scaun, dar si ea a stat putin aplecata ieri!”.

Tinuta Alexandrei este prima jurizata in aceasta seara, asa ca tare suntem curiosi care va fi verdictul. Raluca Badulescu preia cuvantul: ,,Explica ideea de la care a plecat totul!”. Asocierea pieselor este total gresita si, se pare, faptul ca a pus accent pe cromatica si nu pe texturi, e marele minus.
Daca primeste Alexandra cele trei stelute in aceasta seara, aflam chiar din acest materiale.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました