Bravo, ai stil! – Alexandra, avertizata de B… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, avertizata de B… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, avertizata de B…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra, avertizata de Beatrice: ,,Sa nu aiba acelasi final ca Diana!"
Bravo, ai stil! – Alexandra, avertizata de Beatrice: ,,A intrat pe cearta! Sa nu aiba acelasi final ca Diana!”

In editia din 8 iunie, cea de-a doua concurenta la defilare este Beatrice.
Pentru Beatrice, lucrurile nu stau bine de ceva timp. In cursul saptamanii nu prea reuseste sa obtina stelute, propune tinute din ce in ce mai nepotrivite, iar momentul la care a ajuns acest show de moda..nu le permite juratilor sa mai treaca cu vederea absolut nicio “scapare”. Ieri a primit critici si nicio steluta. Tare suntem curiosi daca astazi ramanem in aceeasi nota.

In aceasta seara, Beatrice merge la o conferinta despre styling. Buna idee, chiar e nevoie, mai ales dupa verdictul pe care juratii l-au dat ieri.

Ei bine, pana vom afla daca tinuta propusa de Beatrice este sau nu este pe placul juriului, mergem in culise, acolo unde concurenta a facut o observatie la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Ce au in comun Alexandra si Diana, fosta concurenta?
Beatrice: ,,A intrat pe cearta, ca Diana si sa nu aiba acelasi final. Ai intrat cu o atitudine de superioritate..ce zeitate a venit la noi!”. Alexandra se apara si ii marturiseste colegei ei ca da, se crede superioara si buna din orice punct de vedere, iar daca asta crede despre ea, atunci atitudinea i se justifica: ,,Eu ma compar cu mine. Nu va consider competitie, va consider colege de platou. Nu ma raportez prin voi la mine. Nu o sa ma compar cu voi!”. In platou, discutia dintre cele doua a continuat. Beatrice a tot justificat ca Alexandra nu are un comportament potrivit, iar Alexandra s-a aparat cu toate armele. La ce consens au ajuns, aflam din acest material.

In ceea ce priveste tinuta, Maurice Munteanu incepe jurizarea cu aspectele negative: ,,Nu-mi place sacoul, detaliul de la maneca, nu-mi place bustiera, geanta, pantalonul e prea scurt!”. Nici pe partea de make-up Beatrice nu sta prea bine, caci, din nou, a reusit sa se imbatraneasca.
Daca primeste sau nu primeste stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました