Bravo, ai stil! – Andreea, facuta praf de Al… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, facuta praf de Al… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, facuta praf de Al…

ES
Bravo, ai stil! – Andreea, facuta praf de Alexandra: ,,Nu este o femeie stilata!"
Bravo, ai stil! – Andreea, facuta praf de Alexandra: ,,Nu este o femeie stilata. Nu e atenta la detalii!”

In editia din 8 iunie, cea de-a saptea la defilare este Andreea.
Si Andreea s-a cam lasat pe tanjeala in ultima vreme, aspect taxat de jurati. S-a tras un semnal de alarma si in ceea ce priveste tinutele si pe partea de make-up, si iata rezultatul, astazi avem in fata noastra o alta Andreea, super sexy, propusa, cu tot ce are mai frumos la vedere. Daca va fi si bine ceea ce a incarcat ea sa contureze, aflam din acest material.

E musai sa mergem in culise, acolo unde Alexandra si Andreea au purtat o discutie tensionata, plina de scantei si cuvinte acide: ,,Andreea nu are ce ii trebuie pentru titlul de cea mai stilata femei din Romania. Nu e genul de femeie care oe mine sa ma inspire. Nu e o femeie stilata din niciun punct de vedere. Sunt detalii fine!”. In platou, Alexandra a marturisit ca isi sustine parerea, ba chiar a dat si cateva argumente: ,,E mica, asa, pentru acest titlu. Se da ca pestele-n apa, cum ii place ei, dupa cum bate vantul, iar mie mi se pare ca cea mai stilata femeie din Romania trebuie sa fie verticala, sa aiba spatele drept si nu trebuie tot timpul sa caute scuze!”. La ce consens au ajuns cele doua fete, aflam din aceste material.

Raluca Badulescu: ,,Admir perseverenta si indarjirea ta. Este una dintre cele mai bune tinute!”. Ce parere au si Maurice Munteanu si Alex Abagiu despre ceea ce azi propune Andreea, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました