Bravo, ai stil! – Alexandra a cucerit jurati… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra a cucerit jurati… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra a cucerit jurati…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra a cucerit juratii prin senzualitate: ,,Cel mai bun look din seara asta!"
Bravo, ai stil! – Alexandra a cucerit juratii prin senzualitate: ,,Cel mai bun look din aceasta seara!”

In editia din 8 iunie, cea de-a sasea concurenta la defilare este Alexandra.
Pentru Alexandra este deja a patra zi in show-ul de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 si deja face furori si starneste controverse, peste controverse. Cu ce ne mai surprinde si astazi, aflam chiar din acest material.

In aceasta seara, Alexandra merge cu cea mai buna prietena la un vernisaj, acolo unde va fi si un tablou cu ea..in toata splendoarea. V-ati prins?
Maria, depsre tinuta propusa de Alexandra: ,,Imi place tinuta de all bej”. Corsetul peste sutie nu i se pare un artificiu care sa o flateze din spate, caci din fata arata divin. Lui Iris, pe de alta parte, i se pare ca a ei colega a exagerat cu iluminatorul aplicat pe piele.

Alex Abagiu: ,,Imi place ce se intampla aici. Esti foarte pe sex si nu e deloc rau, e de bine, caci e un sex continut, care arata ce trebuie. Mi se pare ca esti extrem de versatila, iar asta e un lucru bun!”. Sa fie senzualitatea punctul forte al frumoasei noastre concurente?
Ei bine, care este verdictul final al juriului, il aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました