Bravo, ai stil! – Iris se simte epuizata: ,,… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris se simte epuizata: ,,… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris se simte epuizata: ,,…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris se simte epuizata: ,,Fetele noi au venit cu forte proaspete, au avut timp…"
Bravo, ai stil! – Iris se simte epuizata: ,,Fetele noi au venit cu forte proaspete, au avut timp sa se pregateasca”

In editia din 8 iunie, cea de-a patra concurenta la defilare este Iris, astazi cu un look surprinzator. Se pare ca si ea s-a cam lasat pe tanjeala, dar speram sa isi revina cat mai repede, mai ales ca e una dintre veterane.

In aceasta seara, Iris organizeaza o petrecere, dar nu orice fel de petrece, ci una la care se va vorbi prin pereti. 😂 Fascinanta Iris, ca de fiecare data!

Insa, lasand gluma la o parte si revenind la competitie, la vederea clasamentului, editia trecuta, Iris a spus la un moment dat: ,,Am obosit!”. Sunt deja zece saptamani in care Iris a dat tot ce a avut mai bun pentru sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”, si, trebuie sa recunoastem, ne-a aratat ce poate, cat poate si care ii sunt limitele. Tinutele ei au fost de cele mai multe ori laudate, iar in gale a stralucit, reusind chiar sa si castige cateva dintre editiile concept: ,,La un moment dat ma ajunge oboseala din urma, nu fizic, dar mai am momente in care inspiratia exista, dar nu o pot duce bine pana la capat. Am obosit psihic!”. Iris, pe de alta parte, e curioasa cat timp vor mai tine si bateriile noilor concurente, asta in conditiile in care toate cele intrate de la inceput la ,,Bravo, ai stil!” au fost judecate aspru din mai multe puncte de vedere.

In ceea ce priveste tinuta propusa de Iris, se pare ca azi e cea castigatoare: ,,E cel mai bun look!”. Stelutele nu intarzie nici ele sa apara!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました