Bravo, ai stil! – Georgiana da gres cu coafu… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana da gres cu coafu… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana da gres cu coafu…

ES
Bravo, ai stil! – Georgiana da gres cu coafura: ,,E prea fixata. Arata precum o casca!"
Bravo, ai stil! – Georgiana da gres cu coafura: ,,E prea fixata. Arata precum o casca!”

In editia din 8 iunie, cea de-a treia concurenta la defilare este Georgiana. Pentru Georgiana, lucrurile stau cam asa: o zi buna, una rea, o zi buna, un rea ei tot asa. Cand e buna tinuta, nu e bine ce a facut pe partea de make-up, cand cu partea de make-up a dat lovitura, tinuta e ,,nenorocire”. Juratii i-au cerut frumoasei concurente sa faca o schimbare in ceea ce priveste sacourile, pantalonii eleganti, pantofii si costumele si chiar s-a conformat. Daca i-a si iesit sau nu, aflam din acest material.

Rebecca, despre tinuta pe care Georgiana o propune in aceasta seara: ,,Imi place cum iti vine, imi place ideea de sacou cu acea fusta, dar sunt prea multe elemente: ai sclipici, tull, dunga argintie la dresuri, dar imi place combinatia de alb – negru!”. Iris, pe de alta parte, se declara placut suprinsa de forma lookului: ,,Imi place ca ai ales volum jos!”. Cam atat, insa, la capitolul laude, in rest, nu i-a placut nimic.

Machiajul ales de Georgiana pentru aceasta editie il duce pe Alex Abagiu cu gandul la Jennifer Lopez, insa parul, e ceva rau: ,,Ai o casca!”. Prea mult, cateodata strica, cam acesta este verdictul final al juriului. Daca primeste sau nu primeste Georgiana cele trei stele, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました