Bravo, ai stil! – Alexandra straluceste! Tem… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra straluceste! Tem… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra straluceste! Tem…

ES
Bravo, ai stil! – Alexandra straluceste! Tema respectata cu strictete: ,,E perfecta!"
Bravo, ai stil! – Alexandra straluceste! Tema respectata cu strictete: ,,E perfecta si ti se potriveste!”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a zecea gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Litoral – anii 2000″. O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, vom rememora anii de glorie a tot ce a inseamnat moda pe plajele din Romania, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 9 iunie, in cea de-a zecea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra.
Alexandra este una dintre cele doua concurente nou venit in cadrul show-ului, la inceput de saptamana. Este prima ei editie concept: ,,Litoral – anii 2000″, asa ca, dupa aparitii spectaculoase, suntem curiosi cu ce ne da pe spate.

Maria, despre tinuta propusa de Alexandra in aceasta seara de gala: ,,Imi place cum iti sta in aceasta nuanta de verde. Te prinde si machiajul, imi plac accesoriile. Ma deranjeaza doar faptul ca se vede lenjeria intima la spate!”.

In fata juratilor, Alexandra a stralucit. E prima concurenta care propune ceva diferit pe partea de make-up specific perioadei 2000, ceea ce-l incanta pe Alex Abagiu.
Maurice Munteanu: ,,E clar ca ai simtit tema din aceasta seara!”. 5 pe linie in prima ei gala.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました