Bravo, ai stil! – Iris, look impecabil! ,,Am… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, look impecabil! ,,Am… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, look impecabil! ,,Am…

ES
Bravo, ai stil! – Iris, look impecabil! ,,Am asteptat o viata intreaga acest moment!"
Bravo, ai stil! – Iris, look impecabil! ,,Am asteptat o viata intreaga acest moment!”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a zecea gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Litoral – anii 2000″. O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, vom rememora anii de glorie a tot ce a inseamnat moda pe plajele din Romania, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 9 iunie, in cea de-a zecea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Iris.
Pentru Iris, cele patru zile in care a trebuie sa-si prezinte tinutele in fata juriului au fost extrem de intense si spumoase. Mai mult ca niciodata, ea a reusit sa impresioneze si sa obtina stelute, dar si critici pe masura greselilor pe care le-a facut, caci da, si ele au facut parte din peisaj. Au existat si multe controverse in culise, acolo unde a fost in prim-plan de cele mai multe ori, insa care va fi deznodamantul acestei saptamani nebune, aflam chiar din acest material. Urmeaza un moment pe cinste in editia concep: ,,Litoral – anii 2000″.

Andreea, despre tinuta pe care Iris o propune in aceasta seara de gala: ,,Imi place ce ai facut, mai ales partea de jos. Mi-ar fi placut sa ai mai multe bratari, insa nu inteleg unde e litoralul, mai ales ca ai blana pe picioare!”.

Aflata in fata juratilor, Maurice Munteanu preia cuvantul: ,,Draga, ai controlat foarte bine accesorizarea, ai introdus toate elementele specifice acelei perioade. Imi place foarte mult ce ai facut!”. Calitatea pieselor vestimentare este apreciata si aplaudata de Alex Abagiu, caruia ii place la nebunie tinuta. Raluca Badulescu a fost in asentiment cu ai ei colegi, iar notele de 5 nu au intarziat sa apara!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました